Vuoden 2016 Green Care -päivät Etelä-Savossa Rantasalmella 15.-16.9.2016

-maatila-avusteisuuden parhaat käytännöt ja mahdollisuudet

Järjestäjinä päivillä toimivat Green Care Finland ry, Hoivafarmi-hanke ja kansallinen Green Care koordinaatiohanke.Seminaarissa esitellään Vihreän hoivan ja voiman laatumerkit. Päivien ulkomaalainen vieras oli Robin Asquith, Director, Care Farming UK. 

 

Päivät saavuttivat suuren suosion. Jopa niin suuren, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, tästä pahoittelumme. Asiasta viisastuneena, vuoden päästä 30.8.–1.9. Levillä Green Care 2017 -päivät järjestetään tiloissa, joihin mahtuu enemmän väkeä.

 

Etelä-Savossa ollaan hoivamaatalouden saralla edelläkävijöitä, joten ei ihme, että osallistujilta saadun palautteen mukaan parasta Green Care 2016 -päivissä oli innostunut, mutta  arkirealistinen ote. Osallistujien palautteessa kiiteltiin  mahdollisuutta verkostoitumiseen  samoin kuin seminaarin  hyvää ja keskustelevaa henkeä. Kiitosta sai myös paneelikeskustelu ja puhujat. 

 

Toimittajia paikalla oli Warkauden Lehdestä ja Länsi-Savosta: LEHTIJUTUT

OHJELMA


LINKKI päivillä esitettyyn Juho-videoon 

 

LINKKI  Robin Asquithin blogi-sivustolle, jossa juttu Suomen vierailusta ja GC-päivistä.

 

Luken väitöskirjatutkijan Angela Moriggin raportti Green Care 2016- päiviltä Rantasalmelta 

http://www.sustainableplaceshaping.net/news/eco-cultural-traditions-and-contemporary-societal-challenges-an-account-from-the-green-care-days-2016-finland/

 

 

 

yhteistyössä mukana: