Hepojoen Vuonohevoset Ay

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Hepojoen Vuonohevoset Ay

Eläinten ja luonnon avulla etsitään ratkaisuja ja vastauksia elämän erilaisiin ongelmiin ja kinkkisiin tilanteisiin. Haetaan hyvää mieltä, rentoutta ja rauhallisuutta eläinten kanssa puuhaillen. Eläinystävinä ovat hevosten lisäksi koirat, kanat ja kukko, lampaat, ankat, kissat jne. Terapeutin lisäksi on asiakkaan tukena ohjaaja eikä tunnille osallistu samanaikaisesti muita ohjattavia asiakkaita.

 

Meillä jokaisella on tarve tulla nähdyksi ja kuulluksi juuri sellaisena kuin olemme. Tallillamme saat kokea, että olet tervetullut ja sinua kuunnellaan. Olemme läsnä ja lähellä, niinkuin hevosetkin, joille voit kuiskia korvaan ne asiat, joita et ehkä heti halua kertoa muille tai jotka haluat pitää aina salaisuutena. Hevoset eivät ”juoruile”, emmekä mekään. Kun saa jakaa huolensa, ne puolittuvat ja yhdessä koettu ilo tuplaantuu !

 

Hevosten lisäksi terapeuttisina apureina tuovat oman ”kortensa kekoon” lemmikki- ja kotieläimemme sekä vuodenaikojen mukaan ympärillä vaihtuva luonto, metsät ja pellot. Eläimet ja luonto opettavat ihmisille monenlaisia asioita ja tuottavat iloa sekä ikimuistoisia hetkiä. Myös vaihtelevat säätilat rikastuttavat meitä virittämällä meihin erilaisia tunnetiloja.

 

Terapeuttina toimii Merja Nyman-Olkkonen, joka on psykiatrinen- ja sisätautikirurginen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja ratkaisukeskeisen psykoterapian maisteri (PgDip ja MSc Solution Focused Therapy. University of The West of England / Helsingin Psykoterapiainstituutti). Ohjaaja/tukihenkilönä toimii Jari Olkkonen.

 

Hepojoen Vuonohevoset ay yrityksen palvelulle Hepojoen hevosavusteinen toiminta on myönnetty LuontoHoiva-laatumerkki.

Hepojoen Vuonohevoset Ay

Yhteyshenkilö

Merja Nyman-Olkkonen

 

Osoite

Oransintie 36, 21500 Piikkiö

 

Puhelin

050 361 8484

Sähköposti

hepojoenvuonohevoset@gmail.com

 

Kotisivu

http://www.hepojoenvuonohevoset.fi

 

Y-tunnus

1624180-2
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Varsinais-Suomi

Kohderyhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Palvelumuodot

yhteistyössä mukana: