Nuorisokeskus Metsäkartano

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Nuorisokeskus Metsäkartano

<b>metsäkartano1</b>
<b>Metsäkartano ilma 2005</b>
<b>metsäkartano2</b>
<b>Metsäkartano</b>

Rautavaaralla sijaitseva Metsäkartanon nuoriso- ja luontomatkailukeskus on opetus- ja kulttuuriministeriön hyväksymä nuorisokeskus. Ohjelmistamme saat kipinää kansainvälisyyteen, luontoliikuntaan, kädentaitoihin ja ympäristökasvatukseen. Majoitusta tarjoamme huoneistoissa, mökeissä kuin myös leirintäalueella. Ruoan valmistamme paikan päällä aidoista raaka-aineista käyttäen hyväksi luomua ja lähiruokaa. Paljon kehuja saaneet herkut löytyvät noutopöydästämme erityisruokavaliot huomioiden. Turvekammille voidaan tulla nauttimaan herkulliset ateriat tulen äärelle tai opetellaan itse eräkokkikurssilla.

Noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita. Metsäkartanolla on Euroopan ympäristömerkki, EU-kukka, osoituksena ympäristöystävällisestä toiminnasta. EU-kukka on Euroopan yhteisön yhteinen ympäristömerkki.

Nuorisokeskus Metsäkartano

Yhteyshenkilö

Tuula Laakkonen

 

Osoite

Metsäkartanontie 700, 73900 Rautavaara

 

Puhelin

040 839 6350

Sähköposti

info@metsakartano.com

 

Kotisivu

http://www.metsakartano.com

 

Y-tunnus

0555161-0




Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusErityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: