Kantamoinen osuuskunta

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Kantamoinen osuuskunta

Kantamoinen on kokeneiden sote- ja terapia-ammattilaisten osuuskunta Lempäälästä. Kantamoinen tuottaa ilmoituksenvaraisia lastensuojelun ja sosiaalihuollon avopalveluja. Keskeisimpinä palveluina ovat perhekuntoutus, päihdeperhekuntoutus ja päihdekuntoutus sekä valvotut tai tuetut tapaamiset / vaihdot.

 

Luontolähtöisiä menetelmiä hyödynnämme Kantamoisen kaikissa palveluissa yksilön tai perheen tarpeiden mukaan. Toteutamme perheiden kanssa mm. retkiä ja mökkipäiviä. Käymme myös kävelyllä, ulkoilemassa ja vierailuilla maatila- ja talliympäristöissä. Hyödynnämme tavoitteellisesti myös asiakkaiden omia lemmikkieläimiä yhteistyösuhteen rakentamisessa ja sosiaalisten tilanteiden harjoittelussa. Autamme perheitä luomaan omaan kotiin, parvekkeelle tai pihaan hyvinvointia ja perheen yhteistä tekemistä vahvistavia luontoympäristöjä /-elementtejä.

 

Erityisosaamistamme on luontolähtöisten menetelmien hyödyntäminen perheterapeuttisella työotteella erityisesti perhesysteemin toimivuuden ja vuorovaikutussuhteiden tukena. Kiinnitämme kohtaamistilanteissa huomiota myös aistiystävällisyyden, saavutettavuuden ja eri ikäisten asiakkaidemme toimijuuden edistämiseen.

 

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

Kantamoinen osuuskunta

Yhteyshenkilö

Sirpa Mäkinen

 

Osoite

Ideaparkinkatu 4, 37570 Lempäälä

 

Puhelin

044 293 7773

Sähköposti:

sirpa@kantamoinen.fi

 

Kotisivu

www.kantamoinen.fi

 

Y-tunnus

3157784-9

 
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Kanta-HämePirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Perhetukitoiminta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: