Luonto Lataamo - Sateenkaarenpuu

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Luonto Lataamo - Sateenkaarenpuu

Sateenkaarenpuu tarjoaa luontolähtöiset ja kokemukselliset arjen hyvinvointi- ja valmennuspalvelut sekä elämykselliset ohjelmapalvelut jokaisena vuodenaikana ja suurella sydämellä.

 

Meiltä saat mm. joogaohjausta, syvärentoutukset Sointukylvyssä, luontoyhteysharjoitukset, nuotioruokailut, saunaelämykset sekä villiyrtteilyt. Pääset nauttimaan puhtaasta luonnosta Tuovilanlahdessa Korkeakosken kuppeella kerätyistä kasveista ja yrteistä,jotka hoivaavat ja hemmottelevat kehoa, mieltä ja makuhermoja. Opit niiden salaisuuksia tarinallisilla ja elämyksellisillä retkillä,nuotiohetkillä, kursseilla, rentoutumispalveluissa sekä yrtti- ja turvesaunassa.

 

Elämyksiä kaikille aisteille!

 

Palvelut sopivat erilaisille ryhmille ja ne voidaan räätälöidä yhdistellenkin sopivaksi ohjelmaksi. Olen koulutettu joogaohjaaja,luontaishoitaja, luonto-opas,mindfulness valmentaja, lisäksi olen opiskellut erilaisia luonto-yhteys menetelmiä. Tällä hetkellä opiskelen Green Care Erä-ja luonto-oppaaksi.

 

Tervetulloo meidän kylälle! - Johanna

Luonto Lataamo - Sateenkaarenpuu

Yhteyshenkilö

Johanna Penttinen

 

Osoite

71775 Tuovilanlahti

 

Puhelin

040 706 1117

Sähköposti

sateenkaarenpuu@gmail.com

 

Kotisivu

www.sateenkaarenpuu.com

 

Y-tunnus

1026465-9
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: