Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

<b>Metsäkylän ratsastuskeskus</b>

Metsäkylä sijaitsee luonnonkauniilla alueella muutaman kilometrin päässä Turun kauppatorilta, luonnonsuojelualueen laitamilla. Hyödynnämme talli- ja maatilaympäristöä sekä ympäröivää luontoa kaikessa toiminnassamme.

 

Metsäkylässä tarjotaan hevosalan palveluita harrastajille, kuntoutujille ja alan ammattilaisille. Harrastajille on tarjolla monipuolista hevostoimintaa ja ratsastuksen opetusta. Kuntoutujille on tarjolla omaa kuntoutumista tukeva ympäristö sekä yksilö- ja ryhmätoimintaa, mm. sosiaalista kuntoutusta, kuntouttavaa työtoimintaa ja psykoterapiaa. Ammattilaisille on tarjolla työnohjausta ja koulutusta sekä koulutuspsykoterapiaa.

 

Toiminnasta vastaa VTM, sosiaalityöntekijä, psykoterapeutti ja ratsastuksenohjaaja Nina Fagerström, jonka palveluihin kuuluvat työnohjaus, koulutus, psykoterapia ja muu kuntoutus. Hevosalan toiminnallisista palveluista vastaavat ratsastuksenopettaja Mia Ahtiainen ja harrasteohjaaja Carita Kattelus.

 

Erityisosaamistamme on sosiaalipedagoginen hevostoiminta ja muut hevosavusteiset palvelut, muun muassa terapia, työnohjaus ja koulutus. Metsäkylän Ratsastuskeskus Oy

Yhteyshenkilö

Nina Fagerström

 

Osoite

Metsäkyläntie 64, 20320 Turku

 

Puhelin

0400 783 773

Sähköposti

nina@terapiatalli.fi 

 

Kotisivu

http://www.metsakylanratsastuskeskus.fi

http://www.terapiatalli.fi

 

Y-tunnus

 1700082-4
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Varsinais-Suomi

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kuntouttava työtoiminta Perhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut

yhteistyössä mukana: