JoogaTaival haluaa edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla toimintaa luonnossa tai luonnon läheisyydessä. Tarjoamalla mahdollisuuksia retkeilyyn, joogaan ja hiljentymiseen. Tarjoamalla mahdollisuuksia syventyä Suomen luontoon ja kulttuuriin draama- ja ympäristökasvatuksen sekä suomen kielen ja kulttuurin opetuksen parissa.

JoogaTaival haluaa vahvistaa yhteyttä ja tasapainoa kehon, mielen ja luonnon välillä. Myönteistä ajattelua ja luovuutta.

 

Palvelut sopivat kaikille eri ikäryhmille. Toiveiden mukaan voidaan räätälöidä erilaisille ryhmille sopiva ohjelma luonnossa tai luonnonläheisessä paikassa. Pääasiallisena toimialueena on tällä hetkellä Kainuu ja Hossan kansallispuisto, mutta palveluita voi tilata myös muualle Suomeen.

 

JoogaTaival -yrityksen perustaja Saija Taivalmäki on koulutukseltaan Filosofian maisteri ja hän on opettanut 11 vuotta äidinkieltä ja kirjallisuutta, ilmaisutaitoa ja suomen kieltä. Hän on myös kouluttautunut Mindfulness yoga -opettajaksi, luontoyhteysohjaajaksi ja opiskelee parhaillaan luonto- ja eräoppaaksi. Hän on suorittanut myös Green care -perusteet (5 op).

JoogaTaival

Yhteyshenkilö

Saija Taivalmäki

 

Osoite

Hossantie 170, 89920 Ruhtinansalmi

 

Puhelin

050 356 2006

Sähköposti

joogataival@gmail.com

 

Kotisivu

http://www.joogataival.fi

 

Y-tunnus

2668671-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Kainuu

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusTyöhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: