<b>Halikoira1</b>
<b>Halikoira2</b>

Kuvaus toiminnasta ja keskeisimmistä tuotteista ja palveluista

Hali-Koira työskentely on eläinavusteista terapiaa, jossa koira on keskeinen osa hoitoprosessia. Päätoimialueenamme on Turku, jossa Hali-Koirat jakoivat viime vuonna satoja Haliannoksia. Käytännössä Haliannos tarkoittaa yhtä vierailukäyntiä esimerkiksi vanhainkodissa, tai kehitysvammaisten luona. Hali-Koira voi osallistua esimerkiksi fysioterapeuttisen hoidon toteuttamiseen fysioterapeutin kanssa, toimia koulussa lukukoirana tai hoitolaitoksessa apuna liikuntaan innostajana.

 

Hali-Koira työskentelyn tarkoituksena on koira-avusteisen työn kehittäminen ja toteuttaminen eri alojen ammattilaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hali-Koira työskentelyllä on kokonaisvaltaiset hyödyt. Se tuo iloa ja positiivisuutta sekä samalla vahvistaa asiakkaan terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia. Tätä kautta voidaan ehkäistä ongelmien muodostumista, mutta myös tukea jo ongelmia kohdanneita asiakkaita. Hali-Koira työskentely on laadukasta ja ammattitaitoista. Vierailukerrat sovitaan aina ennalta, jolloin vierailu on helpoin ajoittaa asiakkaan päivärytmiin.

 

Hali-Koiran ohjaaja on koulutettu eläinavusteisen työn ammattilainen, joka työskentelee usein moniammatillisessa yhteistyössä terveyden- ja sosiaalihuoltoalan asiantuntijoiden kanssa. Yrityksen perustaja Maarit Haapasaari on pitkään ollut mukana kehittämässä koira-avusteisen työskentelyn toimintamalleja Suomessa. Hän perusti Hali-Koira -yrityksen vuonna 2011 havaittuaan vahvaa kysyntää suunnitelmallisen koira-avusteisen työskentelyn kehittämiselle. Haapasaari onkin tehnyt vaikuttavaa yhteistyötä monien kehitysvammalaitosten, vanhainkotien ja koulujen kanssa koira-avusteisen työskentelyn tunnettavuuden parantamiseksi.

Hali-Koira

Yhteyshenkilö

Maarit Haapasaari

 

Osoite

Mustikuja 4, 20660 Littoinen

 

Puhelin

050 344 2881

Sähköposti

maarit.haapasaari@hali-koira.fi

 

Kotisivu

http://www.hali-koira.fi

 

Y-tunnus

1545664-1
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Varsinais-Suomi

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät Muut

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus

Palvelumuodot

Kasvatus, koulutus tai valmennusErityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: