Eläin on –hankkeessa kehitetään eläi­na­vus­teis­ta toimintaa har­joit­ta­vien yritysten työs­ken­te­lyä

Etusivu » Kehittäminen » Hanke-esittelyt » Hankkeet » Eläin on –hankkeessa kehitetään eläi­na­vus­teis­ta toimintaa har­joit­ta­vien yritysten työs­ken­te­lyä

Hankkeen nimi
Eläin on –hankkeessa kehitetään eläi­na­vus­teis­ta toimintaa har­joit­ta­vien yritysten työs­ken­te­lyä

 

Toteuttaja: Laurea-ammattikorkeakoulu

 

Toteutusaika: 1.9.2021 - 31.10.2023

 

Projektipäällikkö: Jaakko Grönmark 

 

Sähköposti: jaakko.gronmark@laurea.fi 

 

Puhelin: +358 50 4639 233 

 

Eläin on -hankkeessa Laurea-ammattikorkeakoulu osallistuu neljän Green Care -mallin mukaista eläinavusteista toimintaa harjoittavan yrityksen työskentelyn kehittämiseen, niin toimintatapojen eettisyyden kuin sisällön osalta. Hankkeen tavoitteena on myös lisätä alan tunnettuutta.

 

Green Care on luontolähtöisen toiminnan yläkäsite ja sillä tarkoitetaan luontoon tukeutuvien menetelmien ammatillista, vastuullista ja tavoitteellista hyödyntämistä hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Laurea on mukana hankkeen toimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa yhdessä yritysryhmän kanssa. Laurea tuo hankkeeseen omaa osaamistaan niin henkilöstön kuin opiskelijoiden keskuudesta viestinnän ja markkinoinnin osaamisen lisäämisessä sekä uusien palveluiden ideoinnissa.

 

Hankkeesseen osallistuvat yritykset ovat Herkkä Hevosmies Oy, Eläinkuusikko Oy, Tmi Villitarha ja Uudenmaan perhetukipalvelut Oy. Syyskuussa 2021 käynnistynyt kansallinen TKI-hanke jatkuu lokakuun 2023 loppuun saakka, ja se on rahoitettu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 avulla.

 

Lisätietoja

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Alueellinen
Uusimaa

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
Ministeriö

Hankkeen sisältö
Kehittäminen Tiedottaminen

Hankkeen alkamisvuosi
2021

Hankkeen päättymisvuosi
2023

yhteistyössä mukana: