Luonnosta Virtaa (LuoVi) -ohjaajakoulutus®

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Luonnosta Virtaa (LuoVi) -ohjaajakoulutus®

Esittely

Ajankohta ja kesto: 10.8.-16.11.2023, 7 koulutuspäivää

 

Koulutuksen järjestämispaikkakunta: Tampere, verkkototeutus

 

Koulutuksen sisältö: LuoVi-ohjaajakoulutus antaa tietoa ja ymmärrystä luonnon hyvinvointivaikutusten ammattimaisesta hyödyntämisestä osana omaa ja työyhteisön ammatillisuutta, missä luontoa käytetään tavoitteellisesti hyvinvoinnin edistämiseksi ja ylläpitämiseksi. Koulutus antaa tietoa erityisesti Luonnosta Virtaa/LuoVi -menetelmistä sekä valmiudet että pätevyyden ohjata niitä käytännön asiakastyössä (LuoVi-ohjaajapätevyys). Näiden lisäksi koulutus sisältää peruspaketin laadukkaasta Green Care -toiminnasta ja täyttää Green Care Finland ry:n laatulautakunnan koulutusvaatimuksen kriteerit (Green Care -perusteet, 5 op).

 

Koulutuksen voi suorittaa seuraavasti: HoivaLuovi-ohjaaja 10 op (pääosin sote-alan ammattilaiset) VoimaLuoVi-ohjaaja 8 op (muut ammattilaiset) Kohderyhmä: Koulutus on pääosin samankaltainen VoimaLuoVi- ja HoivaLuoVi-opiskelijoille, mutta HoivaLuoVi-koulutus kattaa koko LuoVi-menetelmäkokonaisuuden ja se on suunnattu pääosin sote-alan ammattilaisille. VoimaLuoVi-koulutus rajoittuu asiakasryhmän tavoitteiden ja ohjaajan koulutustaustan (ei sote-alan ammattilainen) mukaisiin LuoVi-menetelmiin.

 

Laajuus: 10 op ja 8 op

 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: https://tampereenkesayliopisto.fi/kurssi/8968/luonnosta-virtaa-luovi-ohjaajakoulutus/

 

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely: Koulutukseen voi ilmoittautua 23.1.-29.6.2023. Vapaita paikkoja voi tiedustella ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Koulutuksen hinta: 8 op: 1150e. 10 op: 1350e.

 

Verkkokoulutus: Kyllä

 

Koulutusmuoto: Täydennyskoulutus, vapaan sivistystyön koulutus

Maakunta
PirkanmaaValtakunnallinen

Palvelumuodot
HoivapalvelutVoimapalvelut

Koulutusmuoto
Avoin korkeakoulutus

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
e

yhteistyössä mukana: