Mehiläinen Omakoti Ravuri Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Mehiläinen Omakoti Ravuri Oy

Mehiläinen Omakoti Ravuri Oy tarjoaa erityisryhmän asiakkaille tuettua asumista yksiköissä nimeltänsä Hiirula ja Huvikumpu. Lisäksi yritys tarjoaa kahdessa toimipisteissä arkisin tapahtuvaa päivä-ja työtoimintaa. Kaikki yrityksen neljä toimipistettä sijaitsevat 4km säteellä toisistaan, idyllisessä maalaismiljöössä Hollolan kirkon läheisyydessä. Ravuri Oy:n käytössä on kaksi maatilaa, jotka mahdollistavat maatilantyöt. Lisäksi tilalta löytyy puutarha, kasvimaa ja kasvihuone, jotka kaikki ovat asiakkaiden käytössä.

 

Toiminta perustuu Green Caren arvoihin, joissa hyödynnetään eläimien ja luonnon tuomaa voimaannuttavaa vaikutusta asiakkaisiin. Yksiköt voivat hyödyntää lähellä sijaitsevaa luontoa, niin lenkkeillen, marjastaen kuin keräämällä luonnon antimia esimerkiksi askarteluun.

 

Mehiläinen Omakoti Ravuri Oy:n toiminta on hyvin eläinpainoitteista, yrityksen omistajan Kiikun talli palvelee kaikkia asiakkaita. Siellä asustaa hevosia, poneja, vuohia, kaneja ja tallikoira. Asiakkaiden on mahdollista ratsastaa hevosella tai ajaa ponilla, mutta ennenkaikkea tallilla tapahtuva toiminta tukee asiakkaiden osallisuutta sekä mahdollistaa onnistumisen kokemuksia. Ravuri Oy:ssä toimii moniammatillinen työryhmä, joista osalla sosiaali-ja terveysalan koulutuksien lisäksi myös työkokemusta/koulutusta eläintenhoidosta. Ravuri Oy:n yksiköt henkilökuntineen, asiakkaineen ja heidän läheisineen toivat tiiviissä yhteistyössä.

 

Green Care Finland ry on myöntänyt yritykselle LuontoHoivan laatumerkin palvelulle: Green Care-päivätoiminta.

Mehiläinen Omakoti Ravuri Oy

Yhteyshenkilö

Rosa Packalen

 

Osoite

Nuijamäentie 123, 16710 Hollola

 

Puhelin

0400 907 084

Sähköposti

rosa.packalen@mehilainen.fi

 

Kotisivu

http://www.ravurioy.fi/

 

Y-tunnus

0285196-8
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Päijät-Häme

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Hoivapalvelut Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Päivätoiminta Kuntouttava työtoiminta Perhetukitoiminta Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: