Green Care Itä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Itä-Suomi

Green Care Itä-Suomi -aluejaosto

Itä-Suomen aluejaosto toimii Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella.

 

Toimintasuunnitelma 2023

 

Green Care Itä-Suomi aluejaosto on Green Care -hyvinvointipalvelualan aktiivinen kehittäjä, jonka jäseninä on Green Care sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja matkailupalveluja tuottavia yrityksiä, kehittäjiä, kouluttajia ja tutkijoita. Aluejaosto tekee tunnetuksi Green Care -toimintaa, välittää tietoa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun osana Green Care Finland ry:n toimintaa. Aluejaosto tarjoaa myös vertaistukea, yhteistyökumppaneita ja verkostoitumisen mahdollisuuksia. 

 

Itä-Suomen aluejaoston puheenjohtajana toimii Sari Vauhkonen, varapuheenjohtajana Riina Harinen sekä sihteerinä Katri Palpatzis. Erovuorossa ovat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä sihteeri, uudet valitaan alkuvuoden verkostoitumistilaisuudessa.

 

Itä-Suomi on jaettu maakunnittain (Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Etelä-Karjala) neljään eri alajaostoon. Jokaisessa maakunnassa on oma yhteyshenkilö. Alueyhteyshenkilön tehtävänkuvaan kuuluu esim. toimijaverkoston ylläpitäminen ja edistäminen, tiedottaminen, sosiaalinen media sekä kehittämistarpeiden kartoitus.

 

Vuoden 2023 aikana järjestetään kaksi verkostoitumistilaisuutta etäyhteydellä. Mahdollisuuksien ja kiinnostuksen mukaan myös lähitapaamisia esim. yritysvierailujen merkeissä. Kokouksissa ja tapaamisissa pohditaan myös alueellisia tarpeita sekä suunnitellaan toimintaa. Aluejaosto pyrkii tekemään myös yhteistyötä eri hankkeiden kanssa.

Yhteystiedot

Pj. Piia Nissinen piia@histamiini.fi

 

Sihteeri Kati Vapalahti kati.vapalahti@xamk.fi

 

Yhteyshenkilö Pohjois-Karjala
johanna.rinnekari@proagria.fi

 

Yhteyshenkilö Etelä-Karjala
Riina Harinen info@onnenpisara.fi

 

Yhteyshenkilö Pohjois-Savo
Susanne.Hamalainen@savonia.fi

heli.sulola@proagria.fi

 

Yhteyshenkilö Etelä-Savo

Marjo.Pulliainen@xamk.fi
Kati.Vapalahti@xamk.fi

 

Kiinnostuitko Itä-Suomen aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Piia Nissinen piia@histamiini.fi

Somekanavat

Facebook


 

 

yhteistyössä mukana: