Green Care Itä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Itä-Suomi

Green Care Itä-Suomi -aluejaosto

Itä-Suomen aluejaosto toimii Pohjois-Karjalan, Etelä-Karjalan, Pohjois-Savon ja Etelä-Savon alueella.

Toimintasuunnitelma 2021

Green Care Itä-Suomi aluejaosto on Green Care -hyvinvointipalvelualan aktiivinen kehittäjä, jonka jäseninä on Green Care sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja matkailupalveluja tuottavia yrityksiä, kehittäjiä, kouluttajia ja tutkijoita. Aluejaosto tekee tunnetuksi Green Care -toimintaa, välittää tietoa ja osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun osana Green Care Finland ry:n toimintaa. Aluejaosto tarjoaa myös vertaistukea, yhteistyökumppaneita ja verkostoitumisen mahdollisuuksia.

Itä-Suomen aluejaoston puheenjohtajana toimii Sari Vauhkonen, varapuheenjohtajana Riina Harinen sekä sihteereinä Katri Palpatzis ja Suvi Kaljunen. Itä-Suomi on jaettu maakunnittain (Pohjois-Karjala, Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Etelä-Karjala) neljään eri alajaostoon. Jokaisessa maakunnassa on oma yhteyshenkilö. Alueyhteyshenkilön tehtävänkuvaan kuuluu esim. toimijaverkoston ylläpitäminen ja edistäminen, tiedottaminen, sosiaalinen media sekä kehittämistarpeiden kartoitus.

Vuonna 2021 on tarkoitus järjestää ainakin yksi isompi yhteinen verkostoitumistapahtuma ja Itä-Suomen kevätkokous etäyhteydellä. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä alueen toimijoiden tunnettuutta ja lisätä yhteistyötä ja mahdollistaa verkostoituminen muiden toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa voidaan miettiä myös alueellisia tarpeita sekä suunnitella toimintaa. Lisäksi alueet voivat maakunnittain järjestää pienempiä verkostoitumistapaamisia vuoden aikana. Myös alueilla toimivat hankkeet järjestävät omaa toimintaa, aluejaosto pyrkii tekemään yhteistyötä eri hankkeiden kanssa.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Itä-Suomen aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Sari Vauhkonen, sari@lumotarha.fi

Somekanavat