Elämyksen ohjat

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Elämyksen ohjat

<b>Kuva Elämyksen ohjat</b>

Elämyksen ohjat on yksityinen sosiaalipalveluntuottaja Petäjävedellä, joka tarjoaa pienellä rauhallisella tallilla ratsastusterapiaa, sosiaalipedagogista hevostoimintaa sekä hyvinvointipalveluja hevosten kanssa. Luonto ympäröi meitä ja on läsnä toiminnassamme ympärivuoden.
 
Ratsastusterapia on ratsastusterapeutin ja tehtävään koulutetun terapiahevosen kanssa yhdessä toteuttamaa kokonaisvaltaista kuntoutusta. Ratsastusterapia on yksilöllistä, suunnitelmallista ja tavoitteellista. Asiakkaasta riippuen terapiassa painottuvat muun muassa motoriset, toiminnalliset, pedagogiset tai psykologiset tavoitteet.
 
Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on syrjäytymisen ehkäisyyn, sosiaaliseen kasvuun ja hyvinvoinnin tukemiseen tähtäävää toimintaa. Lähtökohtana on ihmisen ja hevosen vuorovaikutus sekä talliyhteisö.  Sosiaalipedagoginen hevostoiminta on ennaltaehkäisevä, toimintakykyä ylläpitävä ja korjaava sosiaalisen kuntoutuksen menetelmä. Toiminta suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Hyvinvointihetkillä hevosten kanssa vietät laatuaikaa yksin, perheen kanssa tai vaikka pienellä porukalla. Virkisty ja koe hevosen lämpö!

Elämyksen ohjat

Yhteyshenkilö

Sari Jaatinen

 

Osoite

Tammelantie 42, 41900 Petäjävesi

 

Puhelin

040 5949 543

Sähköposti

info@elamyksenohjat.fi

 

Kotisivu

http://elamyksenohjat.fi/

 

Y-tunnus

2582334-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Keski-Suomi

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Erityisryhmät Muut

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Päivätoiminta Kuntouttava työtoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut

yhteistyössä mukana: