LuontoRiihi auttaa yksilöitä ja yhteisöjä rakentamaan parempaa vuorovaikutusta ja hyvinvointia, uudenlaista ajattelua sekä toimivampaa yhteistyötä luonnon, leikin ja luovuuden kautta.

 

LuontoRiihi on luontoperustainen hyvinvointipalvelu, joka tarjoaa yhteisöille ja erilaisille ryhmille sujuvan ja tasapainoisen arjen tueksi luontoympäristössä erilaisia hyvinvointi tapahtumia. Palvelut voidaan karkeasti jaotella fasilitoituihin tilaisuuksiin ja hyvinvointitapahtumiin luontoympäristössä.

 

Luontoriihen palvelut sopivat kaikenlaisille yhteisöille, jotka kaipaavat elämyksellistä ja kokemuksellista toimintaa omaan arkeensa. LuontoRiihi valmennus sopii erityisesti niille, jotka haluavat löytää ratkaisuja arjen haasteisiin tai ohjatun luontokokemuksen. LuontoRiihi on luontoperustaista Green Care arvoja ja periaatteita noudattavaa luontovalmennusta ja -kasvatusta.

LuontoRiihi

Yhteyshenkilö

Jaana Petäjoki

 

Osoite

Osmalahdenrinne 1, 21570 Sauvo

 

Puhelin

045 183 8044

Sähköposti

jaana@luontoriihi.fi

 

Kotisivu

www.luontoriihi.fi

 

Y-tunnus

2896136-4
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Varsinais-Suomi

Kohderyhmät

Työikäiset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusTyöhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: