Green Care Etelä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Etelä-Suomi

Green Care Etelä-Suomi -aluejaosto

Etelä-Suomen aluejaosto on GCF ry:n syksyllä 2020 perustettu alueellinen jaosto. Etelä-Suomen aluejaoston ensimmäinen toimintavuosi alkaa 2021. Aluejaosto päätavoitteena on Green Care alan tunnettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen, mutta myös Etelä-Suomen jaoston tunnettuuden lisääminen. Lisäksi vuoden 2021 aikana järjestetään alueen Green Care -toimijoiden verkostoitumistapaaminen Kaurismäen tallilla lauantaina 28.8.2021 (päivitetty ajankohta). Jaoston tavoitteena on myös aloittaa alueen Green Care -opintoja suorittavien mentorointiohjelma.

Toimintasuunnitelma 2021

Etelä-Suomen aluejaosto on vahva alueensa vaikuttaja Green Care -toimintaympäristössä. Sen jäsenistöllä on kokemusta ja näkemystä alueen erityispiirteistä ja tarpeista Green Care -toimintaan liittyen. Aluejaoston toiminnan kautta Green Care -toiminta on järjestäytynyttä ja vakavasti otettavaa. Green Care -yrittäjien, kuntapäättäjien ja asiantuntijoiden välinen yhteistyö on verkostoitunutta ja elinkeinotoimintaa rikastuttavaa. Aluejaoston kautta alueen näkökulmia kantautuu valtakunnalliseen Green Care -kehitystyöhön ja yhteistoiminta säilyy alueellisten ja valtakunnallisten toimintojen välillä.

Etelä-Suomen jaoston tavoitteet ja konkreettiset keinot tavoitteiden saavuttamiseksi ovat: Green Care alan tunnettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen (myös Etelä-Suomen jaoston tunnettuuden lisääminen) sisältäen aktiivisen viestimisen sosiaalisen median kanavissa erityisesti jaoston perustamisen jälkeen, GC -toimintaan tutustuminen ja verkostoituminen (tavoitteena on lisätä mahdollisuuksia tutustua toimintaan ja toimijoihin), mentoritoiminnan kehittäminen erityisesti Green Care -opintoja opiskeleville (esim. Luonnon hyvinvointivaikutusten asiantuntijakoulutus) sekä rahoitushaut ja rahoituksen eri kanavat.

Etelä-Suomen aluejaoston toiminta-aluetta on tarkoitus laajentaa kattamaan Uudenmaan lisäksi myös Varsinais-Suomen, Kanta- ja Päijät Hämeen sekä Kymenlaakson maakunnat. Aluejaoston puheenjohtajana toimii Anne Porthén ja varapuheenjohtajana Tiija Martikainen.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Etelä-Suomen aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Anne Porthén, anne.porthen@hotmail.fi tai varapuheenjohtajaan: Tiija-Sini Martikainen, metsanhenki1@gmail.com

Somekanavat