Green Care Etelä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Etelä-Suomi

Green Care Etelä-Suomi -aluejaosto

Etelä-Suomen aluejaosto on GCF ry:n syksyllä 2020 perustettu alueellinen jaosto. Aluejaoston päätavoitteena on Green Care alan tunnettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen, mutta myös Etelä-Suomen jaoston tunnettuuden lisääminen. 

 

Green Care Etelä-Suomi -aluejaosto: Toimintasuunnitelma 2023

 

Etelä-Suomen aluejaosto keskittyy vuoden 2023 aikana jakamaan tietoutta eri osa-alueista. Pääpainona on jaostossa mukana olevien toimijoiden työn esittelyä ja pienempien alueiden toimijoiden verkostoituminen. Tavoitteena on eri maakuntien aluetoimijoiden ja Ammattikorkeakoulujen yhteistyön kehittäminen

 

Green Care Etelä-Suomi -aluejaoston tapahtumia vuodelle 2023

 

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Toivotaan runsasta osallistumista ja uusia toimijoita mukaan! Alkuvuoden tapaamiset vielä teamsin välityksellä ja kesää kohti tapaamiset jatkuvat eri paikkakunnilla. Jokaisesta tapaamisesta tehdään vielä erilliset tapahtumamainokset ja päivitetään lisätietoja.

 

Tervetuloa lämpimästi mukaan verkoston toimintaan!

 

Poimi tästä tulevat tapaamiset kalenteriisi ylös.

 

Kymenlaakson alueen Green Care toimijat- esittely teamsissä 30.3.2023 klo 18–20, XAMK- Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu. Nekanvaaja yrityksestä Anu Sopanen, Kouvolasta ja Metsänväen matkassa yrityksestä Jaana Sandberg, Kotkasta. 

 

Hämeen alueen Green Care toimijat- esittely teamsissä 27.4.2023 klo 18–20, HAMK- Hämeen Ammattikorkeakoulu, sekä alueen toimijat esittäytyvät. 

 

Varsinais-Suomen alueen -esittely teamsissä 31.5.2023 klo 18–20, Turun AMK- luonnosta liiketoimintaa ja hyvinvointia- hankkeen esittely. Livian maaseutuoppilaitos. Alueen toimijat esittäytyvät.

 

Kesäkuu: Lohjan seutu ja Uudenmaan alue esittäytyy. Suvi-Pohjola Stenroosin upeita Puutarhaunelmia. Axina Oy tarjoaa voimaantumista ja hyvinvointia metsäpuistossa. Yksilöille ja yhteisöille voimaannuttavaa hyvinvointia puulajipuiston Arboretum Magnolian ja maisemasuunnittelun avulla. Kettukallion elämystila, jossa ruokailu. Viimeinen retkikohde on Paavolan Tammi, jossa rentoudumme ja kuulemme tarinoita Paavolan Tammesta. Opimme samalla hyödyntämään tarinallisuutta yrityksen markkinoinnissa.

 

Heinäkuu: Kymenlaakson ja Hämeen alueen vierailu. Vierailukohteet ja ajankohta selviävät myöhemmin. Teemana yritysyhteistyö eri toimijoiden kesken.

 

Elokuu: Varsinais-Suomi Turun ja Salon seutu. Ressu- toiminta Tiina Muros Ehjä ry. ja koira-avusteinen toiminta. /Mahdollinen tapahtuma Livian maaseutuoppilaitoksessa. Tavoitteena koota alueen toimijat yhteen ja verkostoitua.

 

Autismisäätiö ja erityislasten kuntoutus/ Lapin diginepsy Maila Haltia Kolpene.fi teamsissä, 31.8.2023 klo 18–20, puhujat selviävät lähempänä.

 

Mieli Ry esittely, mielenterveys ja Green Care/ Vaasan yliopiston ja VAMK LuontoMieli- hanke esittely teamsissä 26.10.2023 klo 18–20,

 

Mehiläinen/Attendo ja Green Care toimijoiden yhteistyön mahdollisuus - esittely teamsissä 23.11.2023 klo 18–20,

 

Ikäihmisten tukeminen Green Care menetelmillä ja joulujuhla teamsissä 14.12.2023 klo 18–20, Kalle Punto, Medeka Oy – uusi Reittiohjelma kuntoiluun ja iäkkäiden liikunnan ja ulkoilun edelläkävijä Ger Time, Majris Viktors.

 

Nyt innolla mukaan toimintaan! Upeita ajankohtaisia aiheita esillä!

 

Kiinnostuitko Etelä-Suomen aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Etelä-Suomen aluejaoston puheenjohtaja: Niina Merivirta, niina@alkumaa.fi

Varapuheenjohtaja: Tiija-Sini Martikainen, metsanhenki1@gmail.com

Kymenlaakson yhteyshenkilö: Anu Sopanen, anu.sopanen@nekanvaaja.com

Somekanavat

Facebook


yhteistyössä mukana: