Green Care Etelä-Suomi

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Etelä-Suomi

Green Care Etelä-Suomi -aluejaosto

Etelä-Suomen aluejaosto on GCF ry:n syksyllä 2020 perustettu alueellinen jaosto. Aluejaoston päätavoitteena on Green Care alan tunnettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen, mutta myös Etelä-Suomen jaoston tunnettuuden lisääminen. 

 

Green Care Etelä-Suomi -aluejaoston tapahtumia vuodelle 2022

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy. Toivotaan runsasta osallistumista ja uusia toimijoita mukaan! Alkuvuoden tapaamiset vielä teamsin välityksellä ja kesää kohti tapaamiset jatkuvat eri paikkakunnilla. Jokaisesta tapaamisesta tehdään vielä erilliset tapahtumamainokset ja päivitetään lisätietoja.

 

Tervetuloa lämpimästi mukaan verkoston toimintaan!

 

Hetki itsellesi puutarhassa

6.8. 2022 (la) klo 13- 16. Kiviniemen lammen puutarhassa Porvoossa

Pysähdymme elokuisessa puutarhassa luonnon, itsemme ja tietoisuuden äärelle. Mindfulness-ohjaaja, valmentaja Virpi Pakaslahti Läsnä Nyt -valmennuksesta ohjaa läsnäoloharjoituksen puutarhassaan klo n. 13:30-14:15 ja siitä jatkamme vapaasti puutarhaan tutustumisella ja verkostoitumisella. Lisätiedot ajo-ohjeineen päivitetään myöhemmin.

 

Toimintasuunnitelma 2022

 

Etelä-Suomen aluejaosto on vahva alueensa vaikuttaja Green Care -toimintaympäristössä. Sen jäsenistöllä on kokemusta ja näkemystä alueen erityispiirteistä ja tarpeista Green Care -toimintaan liittyen. Aluejaoston toiminnan kautta Green Care -toiminta on järjestäytynyttä ja vakavasti otettavaa. Green Care -yrittäjien, kuntapäättäjien ja asiantuntijoiden välinen yhteistyö on verkostoitunutta ja elinkeinotoimintaa rikastuttavaa. 

Aluejaoston kautta alueen näkökulmia kantautuu valtakunnalliseen Green Care –kehitystyöhön ja yhteistoiminta säilyy alueellisten ja valtakunnallisten toimintojen välillä. 

 

Etelä-Suomen jaoston tavoitteet ja konkreettiset keinot tavoitteiden saavuttamiseksi ovat:

  • Green Care alan tunnettavuuden ja läpinäkyvyyden lisääminen sekä Etelä-Suomen jaoston tunnettuuden lisääminen
  • Green Care -toimintaan tutustuminen ja verkostoituminen. Tavoitteena on lisätä erilaisia mahdollisuuksia tutustua toimintaan ja toimijoihin
  • Mentoritoiminnan kehittäminen erityisesti Green Care -opintoja opiskeleville
  • Rahoitushaut

Aluejaoston puheenjohtajana toimii Anne Porthén ja varapuheenjohtajana Tiija Martikainen. Kiinnostuitko Etelä-Suomen aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Etelä-Suomen aluejaoston puheenjohtaja: Anne Porthén, anne.porthen@suuntimet.fi

Varapuheenjohtaja: Tiija-Sini Martikainen, metsanhenki1@gmail.com

Kymenlaakson yhteyshenkilö: Anu Sopanen, anu.sopanen@nekanvaaja.com

Somekanavat

Facebook


yhteistyössä mukana: