Kehvonpellon tila

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Kehvonpellon tila

Tarjoamme tilallamme luonto- ja eläinavusteisia kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Hevosilla on keskeinen rooli palveluissamme.

 

Tilan ympäristö tarjoaa jo lähtökohtaisesti monia luontoelämyksiä. Kasvi- ja eläinlajien kirjo on runsas. Tilalla on omaa rantaviivaa lähes kilometri. Peltojen, metsien, järven ja lampien välissä kiemurtelevat hiekkatiet ja polut kutsuvat rauhoittumaan ja rentoutumaan luonnon keskelle.
 

Kehvonpellon tila on Green Care Finland ry:n jäsenyritys. Toiminta ja palvelut pohjautuvat luonnon ja eläinten tuottamiin hyvinvointivaikutuksiin. Noudatamme palveluissamme Green Care toiminnan ja sosiaalipedagogisen hevostoimintayhdistys ry:n eettisiä ohjeita. Tarjoamme tilallamme sekä hyvinvointi-  että kuntoutuspalveluita luonto- ja eläinavusteisesti. Toimimme myös tuki- ja sijaisperheenä.

 

Hyvinvointi- ja virkistyspalveluistamme löytyy erilaisia hevospalveluja, yhteistä tekemistä maatilaympäristössä ja rentoutumista luonnon keskellä. Meille voi tulla viettämään työhyvinvointipäivää, polttareita tai heppa- /luontoteemaisia synttäreitä. Myös päiväkoti- ja koululaisryhmät ovat tervetulleita tilallemme. Otamme mielellämme mukaan toimintaan myös erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria sekä erityisryhmiä. Palveluja muokataan tarvittaessa jokaiselle sopivaksi.

Kehvonpellon tila

Yhteyshenkilö

Eveliina Mönkkönen

 

Osoite

Kehvonpellontie 73, 79180 Tuppurinmäki

 

Puhelin

0443282522

Sähköposti

eveliina@kehvonpellontila.fi

 

Kotisivu

https://www.kehvonpellontila.fi/

 

Y-tunnus

2892238-1
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Savo

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: