<b>Läsnä nyt 1</b>

Olen luontoavusteisiin valmennusmenetelmiin kouluttautunut Green Coach, puutarhuri, mindfulness -ohjaaja sekä henkilöstöalan tradenomi. Hiljaisuuden puutarha Hyvinvointikartano Kaisankodin puutarhassa Espoossa on minun luomani. Tarjoan valmennusta luontoavusteisin menetelmin. Puutarhaterapia & Coach -täydennyskoulutus on antanut minulle luontoavusteisen valmennuksen ammattiosaamisen. Olen Mindfulness -ohjaaja sekä Mindfulness työssä –8 askelta hyvään työhön™ -menetelmän valmentaja. Menetelmän avulla tarjoan työyhteisölle avaimet läsnä olevaan työn tekemiseen sekä välineitä kanssaihmisten kannustavaan kohtaamiseen. Metsäläsnäolo™ on kehittämäni harjoitus, jossa yhdistyy puutarhaterapiasta pysähtymistä tukevat menetelmät ja mindfulnessista tietoisen hyväksyvän läsnäolon aistiharjoitukset sekä oma suhteeni luontoon.
 
Tule mukaan kurssilleni ja valmennuksiini tai tilaa oma ohjaus/valmennus, kun haluat konkreettisia välineitä pysähtymiseen ja tietoisuuden taitoihin sekä haluat lisätä elämänlaatua itsellesi ja ympärillesi. Vien ryhmäni tietoisuustaitojen äärelle yhtä sujuvasti niin metsässä kuin kokoushuoneessa.

Läsnä nyt

Yhteyshenkilö

Virpi Pakaslahti

 

Osoite

Suoraniementie 2, 06200 Porvoo

 

Puhelin

0400 801 137

Sähköposti

virpi@lasnanyt.fi

 

Kotisivu

https://lasnanyt.fi/

 

Y-tunnus

2243042-3
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Nuoret Työikäiset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: