Hymyä elämään

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Hymyä elämään

Hymyä elämään tuottaa eläin- ja luontoavusteisia ohjaus- ja valmennuspalveluita.

 

Yrittäjänä toimii Hanna Kauhanen, sosionomin (AMK), eläin- ja ongelmakoirakouluttajan (SEKK), ja ratkaisukeskeisen eläinavusteisen neuropsykiatrisen valmentajan koulutuksen käynyt yrittäjä. Hannalla on kokemusta erityislasten-, nuorten ja aikuisten kanssa toimimisesta. Lisäksi hänellä on kokemusta lasten kanssa työskentelystä kolmen vuoden ajalta, ja lastensuojelun tukihenkilönä toimimisesta. Hannalla on kokemusta myös ryhmien vetämisestä usean vuoden ajalta. Erityisosaamisena ovat neuropsykiatriset oireyhtymät, joissa hän haluaa toimia asiakkaan ja perheen tukena koiransa Hymyn kanssa.

 

Palveluihin kuuluu ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennnus, (ADHD, tourette, asperger, autismi, jne), ammatillinen tukihenkilötoiminta, perhetyö, sosiaalinen kuntoutus ja erilaiset ryhmät (esim. voimavararyhmä/ tunnetaitoryhmä).

Hymyä elämään

Yhteyshenkilö

Hanna Kauhanen

 

Osoite

Värttinäpolku 4, 80260 Joensuu

 

Puhelin

044 050 4970

Sähköposti

hanna@hymyaelamaan.fi

 

Kotisivu

www.iloinenelain.fi

 

Y-tunnus

2299888-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Karjala

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusErityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: