Metsämieli vetäjäkurssi

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Metsämieli vetäjäkurssi

Esittely

Koulutuksen järjestäjä: Erja Järvelä/Mixing Nuts Oy, erja@mixingnuts.fi

 

Koulutuksen järjestämispaikkakunta: Hyvinkää

 

Koulutuksen sisältö: Oletko kiinnostunut luonnon hyvinvointivaikutusten hyödyntämisestä osana omaa työtäsi? Metsämieli -menetelmä yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset mielen taitojen kanssa ja on Suomessa kehitetty menetelmä. Metsämieli -vetäjäkurssi (1 op) on tarkoitettu ohjelmapalveluiden tuottajille, eräoppaille, valmentajille sekä sote-, kasvatus- sekä muiden alojen ammattiryhmille, jotka haluavat hyödyntää Metsämieli-menetelmää omassa työssään. Metsämieli soveltuu mainiosti myös osaksi erilaisia hyvinvointitapahtumia.

 

Koulutuksessa keskitymme harjoitteiden taustoittamiseen, ohjaamisen harjoitteluun sekä lopuksi kunkin omiin vahvuuksiin perustuvan tuoteaihion suunnitteluun.Kurssin suorittamisesta saat todistuksen sekä pätevyyden ohjata siemen- ja taimitason Metsämieli-harjoitteita.

 

Koulutus antaa myös valmiuksia Metsämieli-ohjaajakurssille hakeutumiseen.

 

Kurssiin liittyy etätehtäviä sekä ennen kurssia että sen jälkeen. Jos olet epävarma soveltuvuudestasi kurssille, ota yhteyttä erja@mixingnuts.fi ja katsotaan yhdessä mikä olisi hyvä ratkaisu. Jos Metsämieli tai ohjaaminen on sinulle täysin vierasta, Metsämieli-menetelmään tutustuminen on suositeltavaa aloittaa erillisellä Metsämieli-peruskurssilla, jossa aiheeseen tutustutaan oman hyvinvoinnin näkökulmasta. Tarjoan peruskurssin omatahtisena webbiversiona.

 

Kohderyhmä: Kurssin pääsyvaatimuksena on luonto- tai ohjelmapalveluiden tai muun soveltuvan alan kokemus, harrastustausta tai koulutus.

 

Ajankohta ja kesto: 3.6.2024

 

Laajuus (opintopisteet tms.): 1 op

 

Lisätietoja: https://www.mixingnuts.fi/vetajakurssi-hyvinkaa/

 

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely: Voit hakeutua kurssille vielä kaksi viikkoa ennen koulutuspäivää, mikäli tilaa on.

 

Koulutuksen hinta: 220e

Maakunta
Uusimaa

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
220e

yhteistyössä mukana: