Alén Karita

Etusivu » Osaaminen » Asiantuntijat

Asiantuntijan nimi
Alén Karita

Organisaatio

ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset

 

Yhteystiedot

karita.alen@proagria.fi

puh. 0400 461 708

 

Verkkosivut

https://www.proagria.fi/asiantuntijat/karita-alen

 

Koulutus ja kokemus

Toimin yritysasiantuntijana ja koulutukseltani olen maa- ja metsätaloustieteiden maisteri (MMM), puutarha-agronomi. Työnkuvaani kuuluvat aloittavien ja toimivien yritysten liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen.


Toimialakokemusta minulla on maaseudun elinkeinoista kuten matkailu, ravitsemustoiminta, elintarvikkeiden jatkojalostus, paikallisten palvelujen kehittäminen, koneurakointi. 

Voin tukea sinua markkinoinnin eri osa-alueilla mm. hinnoittelun, tuotteistamisen, asiakkuudenhallinnan ja myynnin kehittämisessä.

 

Autan sinua tunnistamaan ja ideoimaan yrityksellesi käyttökelpoisia markkinointikanavia ja digitaalisia ratkaisuja.

Voimme kehittää yhdessä yrityksesi prosesseja myös tuottavuuden näkökulmasta. Yrityksesi tarpeiden mukaan voidaan keskittyä esimerkiksi tuotanto-, palvelu-, laatu-, talous- tai seurantaprosesseihin tai toiminnan ohjaukseen.

 

Vahvaa osaamista minulta löytyy myös hyvinvointi- ja hoivapalveluiden (GreenCare) tuotteistamisesta, myynnistä, markkinoinnista ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Toimin maatilojen neuvontajärjestelmän, Neuvon, asiantuntijana seuraavassa osiossa: maatilan nykyaikaistaminen ja kilpailukyvyn parantaminen.

 

Maakunta
Etelä-KarjalaKanta-HämeKymenlaaksoPäijät-HämeUusimaa

Palvelumuodot

Koulutusala
ympäristö ja luonnonvara

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

yhteistyössä mukana: