Hoivaa ja voimaa Etelä-Pohjanmaan luonnosta

Etusivu » Kehittäminen » Hanke-esittelyt » Hankkeet » Hoivaa ja voimaa Etelä-Pohjanmaan luonnosta

Hankkeen nimi
Hoivaa ja voimaa Etelä-Pohjanmaan luonnosta

Hankkeen päätoteuttaja

Jamin Palvelut Oy

 

Yhteystiedot

Heli Hämäläinen, heli.hamalainen@jamin.fi, 0400454098

Yritysryhmän kuusi yritystä ovat:

 

Savolan Maatila / yrittäjä Krista Savola Lappajärven Itäkylästä. Maatilan toimialaan kuuluu Green Care –toiminnan lisäksi erikoiskasviviljelyä ravintoloille ja kuluttajille sekä luonnonkasvien keruuta.

 

Voimavaratila Taikamäki / yrittäjä Karoliina Takamäki Alajärven Lehtimäellä. Voimavaratila Taikamäki tarjoaa kasvatuksellista ja tavoitteellista eläin- ja luontoavusteista toimintaa, joka vahvistaa tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Toiminnan keskiössä ovat kotieläimet ja tilan pihapiirin monimuotoinen luontoympäristö.

 

Maatalous Tiina Tuominen / Toiskan Talli, Tiina Tuominen ja Keijo Viertoma Ilmajoella. Toiskan Talli tarjoaa elämyksellisiä tiloja, kuntouttavaa hevostoimintaa ja hyvinvointipalveluja. Toiskan Green Care on luonto-, eläin-, ja maatila-avusteista toimintaa, jolla edistetään nuorten ja perheiden psyykkistä, fyysistä ja sosiaalista hyvinvointia ja elämänlaatua.

 

Lillukkametsä tmi / yrittäjä Aana Vainio Alajärveltä. Lillukkametsä tarjoaa luonto- ja ympäristöalan asiantuntijapalveluja ja koulutuksia, mm. Metsämieli- ja Green Care -menetelmiin perustuvia asiakkaan hyvinvointia vahvistavia, liikkumista aktivoivia ja aisteja avaavia palvelukokonaisuuksia. Lisäksi lyhytkoulutuksia aiheina mm. Green Care -hyvinvointimenetelmät sekä erilaiset ihmisten ja ympäristön turvallisuutta tukevat koulutukset.

 

Alarannan ratsutila / yrittäjä Mervi Syrjälä Kauhajoen Ikkeläjärveltä. Alarannan ratsutila järjestää ratsastustallitoimintaa, hevostaito-opetusta ja hevosavusteista lasten ja nuorten tunnetaito-ohjausta. Asiakkaana voivat olla niin ratsastajat kuin ei-ratsastajat.

 

TarinaMaija / Maija Yliaho Alajärven Sissalassa tarjoaa aloittaville ja jo toimiville yrityksille asiantuntijapalveluita esimerkiksi viljelijätukihakuun tai Green Care -yrittäjyyteen liittyvissä asiakirjoissa sekä koulutuspalveluja, kuten Green Care –koulutusta. Lisäksi yritys tarjoaa Green Care –perusteista voimaannuttavaa ja virkistävää palvelutoimintaa oikeassa maatilaympäristössä tai viemällä palvelu asiakkaan luo. Asiakasryhminä voivat olla palvelusta riippuen opiskelijat, viljelijät, vanhukset, lapset/nuoret ja muut GC-palveluista kiinnostuneet.

 

Hankkeen muu sisältö:

Hankkeen tiimoilta järjestetään Opintomatka Hollantiin 20.-23.4.2020.

 

Hanketta rahoittavat Euroopan maaseuturahasto &  mukana olevat yrittäjät.

Hankkeen toteutusalue/-alueet
Alueellinen
Etelä-Pohjanmaa

Rahoittaja(t) ja rahoitusohjelma
Euroopan maaseuturahasto

Hankkeen sisältö
Kehittäminen Koulutus Tiedottaminen

Hankkeen alkamisvuosi
2019

Hankkeen päättymisvuosi
2020

yhteistyössä mukana: