Green Care Lapland

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Lapland

Green Care Lapland -aluejaosto

Toimintasuunnitelma 2021

Lapin aluejaoksella edistetään Green Care -toiminnasta kiinnostuneiden verkostoitumista, tiedonvälitystä ja toiminnan kehittymistä. Edistämistä toteutetaan mm. ylläpitämällä ja luomalla yhteistyösuhteita Lapin alueen sekä pohjoisten alueiden Green Care -toimintaan liittyviin hankkeisiin, lisäksi jäsenistön kansainvälisiä, erityisesti pohjoismaisia, yhteyksiä kehitetään mm. hankeyhteistyöllä.

Verkostoitumista ja tiedonlisäämistä tuetaan muun muassa Facebook -ryhmän kautta. Erilaisia kokouksia, illanistujaisia sekä muita matalankynnyksen tilaisuuksia järjestetään ympäri vuoden. Lapin alueen laatumerkkejä saaneiden yritysten palveluja pyritään tuomaan esiin sosiaalisen median sekä artikkeleiden kautta.

Aluejaos tukee myös koulutusyhteistyötä oppilaitosten, opiskelijoiden sekä erilaisten valmennusten ja kurssien kanssa kehitystyön, viestinnän ja yhteistyön merkeissä.

Aluejaoksen toiminnan varmistamiseksi valitaan puheenjohtaja ja sihteeri vuodelle 2021 sekä osallistutaan emoyhdistyksen kokouksiin Lapin alueen äänioikeuden kautta. Alueelliset kokoukset järjestetään jäsenten toimipaikoissa. Muiden aluejaosten toiminnan kehittämistä tuetaan muun muassa tiedonvaihdolla ja tutustumiskäynneillä.

Jäsenmäärää pyritään ylläpitämään ja kasvattamaan tiedotuksen, toiminnan kehittämisen, tapahtumien järjestämisen ja yhteistyön lisäämisen kautta.

Yhteystiedot

Saat yhteyden Green Care Lapland -aluejaostoon mm. ryhmän Facebookin kautta: Green Care Lappi

Somekanavat