Valtakunnalliset

Green Care -päivät 16.-17.11.2021 Hyvinkää

Green Care – hoivaa ja voimaa vastuullisesti, monipuolisesti & voimavarakeskeisesti

Seminaariohjelma 16.11. ⟩ ⟨ Työpajaretket 17.11.


Tervetuloa!

Seminaaripaikka

Seminaaripaikkana 16.11. on Hyvinkääsali (Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää). Seminaariin on mahdollista osallistua myös ennakkoon ilmoittautuneena Teamsin kautta. Verkkolinkki laitetaan verkko-osuuteen määräajassa ilmoittautuneille 15.11.

 

Työpajaretkien 17.11. osalta paikkatiedot löytyvät työpajaretket-sivulta.

 
KULKUYHTEYDET

Yleiset kulkuyhteydet ja paikoitusohjeet omalla autolla likkuville: Hyvinkääsali kulkuyhteydet

 

Bussikuljetus seminaaripäivänä Hotel Sveitsi - Hyvinkääsali - Hotel Sveitsi 16.11.

16.11. tapahtuman järjestäjä tarjoaa bussikuljetuksen Hotel Sveitsistä klo 8 (Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää) Hyvinkääsaliin (perillä klo 8.10) (Kauppatori 1, 05800 Hyvinkää) ja takaisin Hotel Sveitsiin seminaarin päätyttyä klo 17.15 (Hotel Sveitsissä klo 17.25). Huomioithan, että bussit kulkevat etukäteen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Olethan ajoissa paikalla, ettet jää kyydistä!

 

Bussit työpajaretkipäivänä 17.11.

17.11. työpajaretkien lähtöpisteet ovat klo 8.30 Hotel Sveitsin edestä (Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää) ja klo 8.45 Scandic Hyvinkään edestä (Hämeenkatu 2-4, 05800 Hyvinkää). Bussit palaavat työpajaretkipäivän päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle retkikohtaisten aikataulujen mukaisesti. Retkikohtaiset aikataulut kuljetuksista löytyvät työpajaretket-sivulta.

 

OHJE työpajaretkelle ilmoittautuneille:

 • Jokaisen työpajaretken bussi on käytössä aikataulun mukaisesti koko päivän ajan.
 • Mahdolliset matkatavarat mahtuvat bussin kyytiin.
 • Huomioithan, että hotellit ovat VAIN lähtöpisteitä. Bussit eivät palaa takaisin hotellien kautta. Jokaisen retken päätepysäkki on Hyvinkään rautatieasema!
 • Olet kuitannut Maaritille lähtöpisteesi sähköpostitse:
  • Jos olet ilmoittanut lähtöpisteeksi Hotel Sveitsin: lähtö klo 8.30 hotellin sisäänkäynnin edessä olevalta piha-alueelta, johon bussit pääsevät ajamaan. Eli hotellin vastaanoton vierestä pääovesta ulos, näet bussit suoraan ovelta. Bussit on merkattu retkikirjaimin, valitse bussi, jonka retkelle olet lähdössä. Tarkista Maaritilta saamastasi sähköpostista vielä retken kirjain, jolle olet ilmoittautunut.
  • Jos olet ilmoittanut lähtöpisteeksi Scandic Hyvinkään, lähtö klo 8:45 hotellin edustalta olevalta bussipysäkiltä. Hotel Scandic on pieni, eikä sillä ole omaa piha-aluetta, ainoastaan sisäänkäynti vilkkaan pääkadun varressa. Hotellin edessä on paikallisliikenteen bussipysäkki, johon 1-2 bussia pystyy pysähtymään kerrallaan ottaakseen matkustajat kyytiin. Toivomme, että olet valmiina hotellin edessä kyytiin nousua varten kun oma bussi (kirjain-kyltti etuikkunassa) saapuu paikalle, näin saadaan kyytiin nousu toteutettua sujuvasti myös Scandicilla.
  • HUOM! Tarkistathan Maaritilta saamastasi sähköpostista retkesi kirjaimen ja nouset aamulla oikeaan bussiin :)
  • Antoisaa työpajaretkipäivää!

 

OSALLISTUMISMAKSUT JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumisaika on päättynyt!

 

Seminaaritilaan ja retkille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Seminaaripaikat ja retkien ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Työpajaretket toteutuvat retkikohtaisesti, jos ilmoittautuneita on vähimmäismäärä. Ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

 

Paikan päällä 16.11. Green Care -päivien seminaari: 77 €/hlö (alennettu hinta Green Care Finland ry:n jäsenet 67 €, päätoimiset opiskelijat 67 €).

Verkkolinkki 16.11. Green Care -päivien seminaari: 47 € (alennettu hinta Green Care Finland ry:n jäsenet 39 €, päätoimiset opiskelijat 39 €).

 

17.11. työpajaretkien hinnat: 49 €/retki/hlö (alennettu hinta Green Care Finland ry:n jäsenet 42 €, päätoimiset opiskelijat 42 €).

 

Tapahtuman hintatiedot löytyvät ilmoittautumislomakkeesta. Jäsenyysalennuksen perusteena on päätoiminen opiskelu tai GCR ry:n yritys-/organisaatio-/henkilöjäsenyys, jäsenmaksut maksettuna. Seminaarihinta paikan päällä sisältää ohjelman, kahvitukset ja lounaan. Retket sisältävät retkiohjelman, lounaan, iltapäiväkahvin ja kuljetukset retken päätyttyä Hyvinkään rautatieasemalle.

 

Ilmoittautuminen on sitova. Green Care Finland ry laskuttaa osallistujia ilmoittautumisen mukaisesti. 31.10.2021 jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan täysimääräisesti.

 

Tiedoksi: Seuraamme jatkuvasti aluekohtaisia tapahtumajärjestelyihin liittyviä viranomaisohjeistuksia. Tiedotamme mahdollisista erityisjärjestelyistä/muutoksista tilanteen niin vaatiessa.

 

 

STÄNDIT

Päiville on mahdollisuus varata myös oma esittelypiste seminaarin yhteyteen. Varausmaksu on 40-150€. Paikan varaus tapahtuu ilmoittautumislomakkeen yhteydessä.

 

MAJOITUSVAIHTOEHTOJA

Tapahtuman osallistumismaksuun ei sisälly majoitusta. Tapahtumaan ilmoittautujat hoitavat majoitusjärjestelynsä itse. Tapahtuman järjestäjät ovat sopineet alennetut majoitushinnat tapahtumaan osallistuville Scandic Hyvinkäältä ja Hotel Sveitsistä. Hotellikohtaiset lisätiedot alla.

 

Scandic Hyvinkää: Asiakkaat varaavat majoituksen itse. Varauksen voi tehdä varaustunnuksella BGRE151121 puhelimitse tai sähköpostilla hotellin myyntipalvelusta tai nettisivuilla osoitteessa https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=BGRE151121. Huoneet ovat varattavissa 01.11.2021 mennessä tai hotellin varaustilanteen mukaan.

 

Varaustunnuksella hinnat/vuorokausi, Scandic Hyvinkää:

Standard: Yhden hengen huone 110€. Kahden hengen huone 130€

 

Hotel Sveitsi: Asiakkaat varaavat itse huoneensa suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi varaustilanteen mukaan. Varauksen takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot (numero ja voimassaoloaika). Varaukset tulee tehdä 16.10.2021 mennessä. Tarjoushinta ei ole voimassa 16.10.2021 jälkeen. Varattaessa varaustunnus 161121GRE tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään.

 

Varaustunnuksella hinnat/vuorokausi, Hotel Sveitsi:

Economy: Yhden hengen huone 129€. Kahden hengen huone 139€.
Standard & Family -huoneet: Yhden hengen huone 139€. Kahden hengen huone 149€.
Prime Superior: Yhden hengen huone 154€. Kahden hengen huone 164€.
Junior Suite: Yhden hengen huone 244€. Kahden hengen huone 254€.
Sviitti: Yhden hengen huone 304€. Kahden hengen huone 314€.

 

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄT

Tapahtuman järjestää Green Care Finland ry. Päivien järjestelyissä mukava ovat Hyria, Kiljavan opisto, Invalidisäätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut sekä Uudenmaan alueen Green Care -toimijat.


yhteistyössä mukana: