Luontoperustainen luovuusvalmentaja

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Luontoperustainen luovuusvalmentaja

Esittely

Koulutuksen järjestäjä: AhlmanEdu, krista.makela@ahlman.fi

 

Koulutuksen järjestämispaikkakunta: Tampere Koulutuksen sisältö: Opetellaan käyttämään luontohyvinvoinnin ja soveltavan taiteen menetelmiä ohjaus- ja kasvatustoiminnassa tai osana ohjelmapalveluita. Hankitaan osaamista luontoympäristöissä työskentelemisestä sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista ja niiden soveltamisesta ohjaustyöhön. Kehitetään osaamista soveltavan taiteen ja kädentaitojen toteuttamisesta luonnossa, luonnonmateriaaleja hyödyntäen.

 

Tavoitteena on rakentaa ajattelua, jonka mukaan luonto ei ole pelkästään toimintaympäristö tai raaka-ainelähde, vaan se toimii tasaveroisena kumppanina ohjaus- ja ohjelmapalvelutoiminnassa. Koostuu kahdesta luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon tutkinnonosasta; luontoperustaiset hyvinvointipalvelut sekä kädentaidoissa ohjaaminen.

 

Kohderyhmä: Opetus- ohjaus- ja kasvatusalan työntekijät, luontomatkailupalveluissa sekä maaseutumatkailussa toimivat henkilöt, ohjaustoiminnasta kiinnostuneet kuvataiteilijat ja käsityöläiset, kaikki jotka haluavat lisätä luontolähtöisyyttä ja luovia menetelmiä omaan työhönsä.

 

Ajankohta ja kesto: 17.2.2024-syys-lokakuu 2024

 

Laajuus (opintopisteet tms.): Yhteensä 35, luontoperustaiset hyvinvointipalvelut 20 osp, kädentaidoissa ohjaaminen 15 osp

 

Linkki koulutusta koskeville sivuille: https://ahlmanedu.fi/koulutushaku/luontoperustainen-luovuus-ja-hyvinvointi/

 

Koulutuksen hakuaika ja valintamenettely: Hakeutuminen nettisivun kautta

 

Koulutuksen hinta: Jos teet näytöt tutkinnonosista, koulutus on ilmainen

 

Koulutusmuoto: Ammatillinen/erikoisammattitutkinto (tai osa sitä)

Maakunta
Pirkanmaa

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Ammatillinen- / erikoisammattitutkinto

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Koulutuksen hinta
e

yhteistyössä mukana: