Kaskimaan Hoivakoti Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Kaskimaan Hoivakoti Oy

Kaskimaan Hoivakoti Oy sijoittuu luontoympäristöön Svedjan tilalle. Päärakennuksen lisäksi alueella sijaitsee tallirakennus, ulkosauna ja kesänviettopaikka varastotiloineen. Rakennukset muodostavat rauhallisen ja viihtyisän luonnonläheisen sisäpihan istutuksineen, pensaineen ja puineen.

 

Hoivakoti tarjoaa kodinomaisia asumispalveluja mielenterveyskuntoutujille. Toiminta perustuu yksilölliseen palveluohjaukseen. Asiakkaita aktivoidaan omatoimisuuteen ja itsenäiseen suoriutumiseen. Lisäksi asiakkaita tuetaan omahoitajatoiminnalla ja yksilöllisillä hoito- ja tukimuodoilla. Toiminnan avainsanoja ovat yksilöllisyys, kuntoutuminen, toimintakyvyn säilyminen, turvallisuus, laadukas perushoito, yksityisyys, tasavertaisuus, avoimuus, sallivuus, kodinomaisuus, viihtyvyys, mielekäs päivä, osallisuus ja yhteistoiminta. Jokaisella asiakkaalla on arvokas elämä ja oma tärkeä paikkansa yhteisössä.

 

Kaskimaan Hoivakodin palvelut koostuvat kodinhoidollisista palveluista ja aktiviteeteistä kodinhoitoon sekä vapaa-ajan- ja virkistystoiminnan / harrastustoiminnan palveluista, joihin sisältyy LuontoVoiman palvelut; kuten eläin-, puutarha-, kasvimaa-, luonto- ja metsä-avusteinen toiminta. Tapahtumista, matkoista, retkistä sekä juhlapyhien vietoista.

 

Tilalla asustelee yhdessä asiakkaiden kanssa hevosia, poneja, pupuja, kanoja, kukko, lintuja, kaloja ja kissa. Henkilökunta koostuu sosiaali-ja terveyden huollon ammattilaisista lisä- ja täsmäkoulutuksineen.

Kaskimaan Hoivakoti Oy

Yhteyshenkilö

Liisi Astala

 

Osoite

Tammisaarentie 510, 10300 Karjaa

 

Puhelin

0400 508 825

Sähköposti

liisi.astala@kaskimaanhoivakoti.fi

 

Kotisivu

http://www.kaskimaanhoivakoti.fi

 

Y-tunnus

1929630-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Hoivapalvelut

yhteistyössä mukana: