Työnohjaus Teija Sahlström

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Työnohjaus Teija Sahlström

Työnohjaus- ja konsultaatiopalveluita sekä koulutuksia työntekijöille, esimiehille ja työryhmille. Osaamisalueina lastensuojelu, sijaishuolto, erityisopetus, kiintymyssuhde- ja vuorovaikutteisten menetelmien käyttö sekä työhyvinvointi.

 

Luonto- ja hyvinvointipalvelut

Luonto ja metsä tuottaa monenlaisia hyvinvointi- ja terveysvaikutuksia. Luonnossa liikkuminen ja oleilu rauhoittaa ja rentouttaa laskien sykettä, hengitystiheyttä, verenpainetta sekä vähentää stressihormoneita.

 

Asiakkaiden tarpeen mukaan luonnossa liikkumista ja nauttimista ohjatusti sekä turvallisesti.

- työhyvinvointipäivät

- retkeily päiväseltään tai yön yli

- suunnistusopetus

 

Metsämieli

 

Metsämieli-ohjaajana hyödynnän luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia, joita tehostetaan tietoisilla, oman mielen sisäisiä ja hyvinvointia tukevia taitoja Metsämieli-harjoituksilla. Metsämieli on suomalainen, Sirpa Arvosen kehittämä luontohyvinvointimenetelmä. Metsämieli- kävelyt - Metsämieli- kävely toteutetaan Metsämieli-harjoituskokonaisuutena, joka rakennetaan kulloisenkin tarkoituksen,tavoitteen,maaston, sään, vuodenajan ja harjoittelijan tai ryhmän toiveiden mukaisesti.

 

Metsämieli- peruskurssit

 

Peruskurssi on tarkoitettu kenelle tahansa Metsämieli-harjoittelusta kiinnostuneelle. Kuulet luonnon merkityksestä hyvinvoinnille ja harjoittelet arkeen sopivia virkistymis-, rentoutus-, ja läsnäoloharjoituksia.

 

 

Luonto- ja retkeilypalvelujen sekä koulutusten kestosta ja ajasta sekä hinnasta sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti.

Työnohjaus Teija Sahlström

Yhteyshenkilö

Teija Sahlström

 

Osoite

Ristiniementie 16 A 4, 02320 Espoo

 

Puhelin

050 3598 865

 

Sähköposti

teija.sahlstrom@suuntaaluonnosta.fi

 

Kotisivu

www.suuntaaluonnosta.fi

 

Y-tunnus

3150188-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: