<b>Voimatassu_2019_KuntoutusJaSosPalvelutpienennetty</b>
<b>17pieni</b>
<b>Voimavaunu_Kevät2020_PRESS_8532</b>
<b>Voimavaunu_Kevät2020_PRESS_7667</b>
<b>Voimavaunu_Kevät2020_PRESS_7994</b>

Voimatassu -palvelut on eloisa, innovatiivinen ja kasvava pirkanmaalainen perheyritys. Palvelemme sinua, läheisiäsi ja työyhteisöäsi kuntoutus- ja sosiaalipalveluiden, koulutusten sekä alan tuotteiden myötä. Meille on sydämen asia, että saat hyvää, ammattitaitoista sekä arkeasi tukevaa palvelua tai tuotteita, jotka auttavat sinua omassa työssäsi eteenpäin.

 

Toimintamme on osa Green Care -palveluita, joilla edistetään ihmisten hyvinvointia ja terveyttä luonto-, eläin- ja maatila-avusteisia menetelmiä hyödyntämällä. Elämänmakuista arkea tukemassa – Voimatassu.

 

Toimintaterapia

 

Sinulle, joka kaipaat toimintaterapiapalveluita. Etsitpä sitten toimintaterapeuttia lapselle, nuorelle tai aikuiselle Pirkanmaan alueella – me palvelemme. Toimintaterapia on asiakkaan tarpeista lähtöisin olevaa lääkinnällistä kuntoutusta, jolla tuetaan asiakkaan selviytymistä omassa arjessaan sekä ylläpidetään asiakkaan toimintakykyä.

 

NUOTTI -valmennus

 

Ovatko arjen asiat hukassa? Kaipaatko apua ja tukea oman elämäsi asioihin sekä eteenpäin viemiseen? Olipa kyse sitten opiskeluun, työelämään, talouteen tai kodinhoitoon liittyvistä asioista – NUOTTI -valmentajamme auttaa sinua.

Tarjoamme Kelan NUOTTI -valmennusta 16-29-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Valmennuksen sisältö muotoutuu aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Lasten ryhmä- ja kerhotoiminta

 

Sinulle, joka kaipaat lapsellesi turvallista ja ohjattua ryhmätoimintaa maaseutumiljöössä. Tuotamme Tampereen seudulla lasten yhteisöllistä ryhmätoimintaa sekä harrastava iltapäivä –kerhotoimintaa alakouluikäisille lapsille.

Voimavaunu — liikkuva tila tuo elämys- ja hyvinvointipalvelut sinun ja läheistesi ulottuville sekä ympäristöön, luontolähtöisellä otteella tietenkin! Tarjoamme luontohoivan palveluita sosiaali- ja terveysalan toimijoille, virkistystä ystävä- ja työporukoille sekä tietenkin tunnelmallisia luontoseikkailuita perheille. Uutuutena valikoimistamme löydät myös kotiin tai työporukalle tilattavat kotoilu-boksit, jotka mahdollistavat ohjatut luontokokemukset myös teidän omassa ympäristössä. 

 

Tuotteet & palvelut ammattilaisille

 

Sinulle, joka etsit toiminnallisia materiaaleja ja työkaluja omaan arkeesi sekä työelämääsi. Tarjoamme alan kirjallisuutta, tunne-ja valokuvakortteja, erilaisia terapia- ja toimintavälineitä sekä koulutuksia sinulle sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilainen sekä sinulle muuten vain elämää tutkiskeleva seikkailija. Luontolähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä otteella tietenkin.

Voimatassu Oy

Yhteyshenkilö

Eeva Kahilaniemi

 

Osoite

Vähä-Koveron tie 25 A, 34260

Terälahti (postiosoite)

 

Puhelin

040 358 9827

Sähköposti

voimatassu@voimatassu.fi

 

Kotisivu

http://www.voimatassu.fi

 

Y-tunnus

2507696-8
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö

Palvelumuodot

Fysiologinen kuntoutus Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusPerhetukitoiminta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: