Attendo Meri-Lappi Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Attendo Meri-Lappi Oy

<b>Attendo Meri-Lappi</b>
  SIMON KUNNASSA SIJAITSEVA ATTENDO SIMON PALVELUKOTI on tarkoitettu kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja ohjausta asumisessa sekä päivittäisessä elämässä. Tarjoamme kuntouttavaa asumispalvelua kolmella eri tukivahvuudella. Portaittaisen asumismallin etuna on se, että vaikka asukkaan tuen tarve muuttuisi, ei asumisympäristön tarvitse muuttua.

Palvelukoti sijaitsee viihtyisällä ja rauhallisella paikalla Simojoen rannalla. Asukkaiden käytössä on isot pihat ulkoilua varten sekä joen äärellä sijaitsevat pihasauna ja grillikota.

Palvelukodillamme toimii arkipäivisin miesten päivätoimintaryhmä, sekä kolmena arkipäivänä naisten kerho. Lisäksi räätälöimme tarvittaessa päivätoimintaa yksilöllisesti asukkaiden toiveet huomioiden.
Palvelukodillamme järjestetään päivittäin mm. musiikkituokioita suositun karaoken tai levyraadin merkeissä, jumppaa ja yhteisöhetkiä. Meillä kokoontuu viikoittain myös taidekerho, jossa askarrellaan ja toteutetaan käden taitoja.

Seurakunnan toimesta palvelukodillamme vietetään hartautta/diakoniapiiriä joka toinen viikko.

Ulkoilemme päivittäin, sekä toteutamme retkiä lähialueen ulkoilu- ja retkeilykohteisiin sekä tapahtumiin. Järjestämme myös useamman kerran vuodessa kauemmas suuntautuvia retkiä. Viime vuonna kävimme mm. Viitakosken hevostallilla, Koitelinkoskella, Oulujärvellä, Kemin Lumilinnassa ja Ranuan eläinpuistossa.

Kesäaikaan palvelukodin pihapiiriä on jo useampana vuotena vilkastuttaneet erilaiset kesäeläimet. Kesällä 2017 asukkaitamme ilahduttamaan saapui erirotuisia kanoja, pupu sekä kaksi ponia. Asukkaat osallistuvat eläinten hoitoon kukin oman toimintakykynsä ja halunsa mukaisesti.
Asukkaamme pääsevät maistelemaan kesän aikana oman kasvihuoneemme ja -maamme tuoreita kasviksia, mansikkamaan herkkuja sekä herkuttelemaan oman maan uusia perunoita.

Attendo Meri-Lappi Oy

Yhteyshenkilö

Saana Hemming

 

Osoite

Varkkermontie 6, 95200 Simo

 

Puhelin

044 494 4996

Sähköposti

saana.hemming@attendo.fi

 

Kotisivu

https://www.attendo.fi/simo

 

Y-tunnus

2227434-4
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Kohderyhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Palvelumuodot

yhteistyössä mukana: