Korsuretket Oy on ensi vuonna 20-vuotisjuhlaansa viettävä luontopalveluyritys, joka tarjoaa ruoka-, ohjelma- ja elämyssaunapalveluja sekä ravintola- ja metsäkokoustiloja. Toiminnan sydämenä on Jämijärvellä sijaitseva Korsukylä. Uutena kokonaisuutena Korsuretkien valikoimassa on Pikku-Itävalta -mökki, joka tarjoaa inspiroivat puitteet lomailuun sekä kokouspäiviin. Korsuretkien ydinajatus lähtee liikkeelle luonnon rytmistä. Kuuntelemme luonnon rytmiä ja pyrimme elämään tasapainossa luonnon kanssa. Näin koemme myös sopusointua itsemme kanssa. Tämä kasvattaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Luonnon rytmin kunnioittaminen näkyy kaikilla toimintamme osa-alueilla:


- Korsuretkien eväät tulevat läheltä. Ruokafilosofiana on ammentaa makuja lähialueen ja lähimetsien puhtaasta raaka-ainetarjonnasta, hyödyntäen mm. riistaa, metsämarjoja ja -sieniä sekä villiyrttejä. Menusuunnittelussa pyritään käyttämään raaka-aineita, joita on juuri kyseiseen vuodenaikaan saatavilla.

- Ohjelmapalveluissa ”moottorina” toimii oma keho ja tavoitteena on tuottaa kävijälle kokonaisvaltainen iloa ja virkistystä tuova turvallinen kokemus, jokainen omaan tahtiinsa liikkuen ja luonnosta voimaantuen.

- Elämyssaunat ovat puulämmitteisiä ja mietolämpöisiä. Saunoissa pesuvedet lämmitetään perinteiseen tyyliin padassa. Kotasaunassa pesu tapahtuu puukatelattialla tiheäoksaisten kuusten siimeksessä.

- Korsukylän ravintola- ja kokoustilat sulautuvat ympäröivään metsäluontoon muodostaen rauhallisen ja rennon kokonaisuuden. Korsukylä tarjoaa elämyksiä eri aisteille (esim. metsän tuoksut, äänet ja värit, lohen loimutuksen tuoksu ja nuotion ritinä, ohi virtaavan joen äänet ja näkymät, saunan tuoksu, nokipannukahvien maku). Tilojen somistuksissa käytetään saatavilla olevia luonnonmateriaaleja.

Korsuretket Oy

Yhteyshenkilö

Sanni Luomahaara

 

Osoite

Käyntios: Kivimäenkuja 152,

38800 Jämijärvi

Postios: Jyllintie 276,

39530  Kilvakkala

 

Puhelin

040 578 6580

Sähköposti

myynti@korsuretket.fi

 

Kotisivu

http://www.korsuretket.fi

 

Y-tunnus

2544213-9
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: