Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta on Sosiaalipedagoginen hevostalli ja suomen ratsastajainliiton jäsentalli sekä GC- finlandin jäsenyritys. Yrittäjä on sosiaali- ja terveysalan sekä hevosalan ammattilainen yli 25- vuoden kokemuksella.

 

Talli tarjoaa laaja-alaista kuntouttavaa, ennaltaehkäisevää ja ammatillista sosiaalipedagogista hevostoimintaa yhteistyökumppaneineen sekä voimauttavia ja elämyksellisiä islanninhevosvaelluksia varmajalkaisilla islanninhevosilla kauniissa Pohjois-Karjalaisessa luonnossa Liperin leipäpitäjässä. Tallin toiminnassa hyödynnetään hevos- ja luontoavusteisuutta laaja- alaisesti tarjoten elämyksiä, voimaantumista, eheytymista ja kuntoutumista.

 

Tallin tarjontaan kuuluu myös hevosajopalvelut. Islanninhevosvaellukset toteutetaan tarvittaessa erityis ihmiset huomioiden, jolloin maastoon lähdetään ratsain ja kärreillä/reellä mikä mahdollistaa myös liikuntarajoitteisten mukaanpääsyn. Tallimme tarjoaa sosiaalipedagogisessa viitekehyksessä hevos- ja luontoavusteisia Tyhy- ja Tyky päiviä, monipuolista voimauttavaa, eheyttävää, elämyksellistä ja ennaltaehkäisevää sekä kuntouttavaa leiri- ja kurssitoimintaa sekä hevosavusteisia puuhapäiviä.

 

Tallin toiminta räätälöidään yksilöllisesti jokaisen ryhmän tarpeisiin sopivaksi. Tallillamme toteutetaan myös työtoimintaa ja työkokeiluja.

 

Tallimme motto on HOIVAA JA TULE HOIVATUKSI! Sekä TULE SELLAISENA KUN OLET, aitona omana itsenäsi.

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Yhteyshenkilö

Helena Heiskanen

 

Osoite

Liperintie 98 D, 83100 Liperi

 

Puhelin

050 520 3909

Sähköposti

heiskalanhoppala@gmail.com

 

Kotisivu

http://www.heiskalanhoppala.com

 

Y-tunnus

2690731-3
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Karjala

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät Muut

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kuntouttava työtoiminta Kasvatus, koulutus tai valmennusPerhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: