Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Etusivu » Yhdistys » Ilmoittaudu vuosikokoukseen

Kutsu vuosikokoukseen

Green Care Finland ry:n vuosikokous pidetään maanantaina 19.4.2021 klo 15.00 verkkoyhteyksillä (Teams). Kokouksen järjestämispaikka on Seinäjoella (Kampusranta 9), mutta toteutus on käytännössä etäyhteyksin.

Vuosikokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset vuosikokousasiat (mm. tilinpäätös, toimintakertomus, toiminta- ja taloussuunnitelmat, jäsenmaksut, henkilövalinnat). Erovuorossa ovat hallituksen jäsenistä Mirja Hellstedt, Tiina Jäppinen, Anja Yli-Viikari ja Maija Lipponen sekä varajäsenistä Sirpa Viljamaa, Tuomo Salovuori, Hannu Vetikko ja Jari Koskisuu.

Hallitukseen toivotaan mukaan lisää aktiiveja. Hallitustyöskentelyn kiinnostaessa otathan etukäteen yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Juha Rutaseen.

Tervetuloa kokoukseen vaikuttamaan ja verkottumaan Green Caren merkeissä!

Green Care Finland ry:n hallitus

Lisätiedot: Juha Rutanen, sihteeri, juha.rutanen@aitoluonto.fi