Soliseva on toiminut vuodesta 2016, ja se tarjoaa yksilö- ja pariterapiaa sekä kriisitukea, työnohjausta, valmennusta ja kehittämistukea. Soliseva tuottaa myös ammatillisia tukihenkilöpalveluja ja vanhemmuuden tuen palveluja sekä ryhmien ohjausta. Soliseva on toteuttanut kolmen vuoden ajan lasten yhteisöllistä ryhmätoimintaa yhteistyössä Pelastakaa Lapset ry:n ja kuntien kanssa.

 

Soliseva on Yhteiskunnallinen yritys ja rekisteröitynyt yksityisten sosiaalipalveluiden tuottaja. Pääasiallisena toimialueena on Lempäälä ja Tampere. Palveluja on myös etäyhteyksin. Solisevan asiakkaita ovat yksityiset ihmiset, perheet, järjestöt, kunnat, oppilaitokset ja muut yritykset. Solisevan erityisosaamista ovat ihmissuhde- ja vuorovaikutushaasteet, riippuvuudet, läheisten ja vanhempien tukeminen, kriisi-, päihde- ja lastensuojelutyö sekä kehittäminen, esimiestyö ja palvelumuotoilu.

Soliseva

Yhteyshenkilö

Sirpa Mäkinen

 

Osoite

37550 Lempäälä

 

Puhelin

044 293 7773

Sähköposti

sirpa@soliseva.fi

 

Kotisivu

www.soliseva.fi

 

Y-tunnus

2783565-7
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pirkanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia tai neuropsykologinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus Perhetukitoiminta Työhyvinvointitoiminta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: