Perinteikkäät valtakunnalliset Green Care -päivät järjestetään tänä vuonna Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella. Tapahtuma on tällä kertaa hieman aiempaa aikaisemmin, 8.-9.10.2024. Kokoontumispaikkana on seminaarin ja iltatilaisuuden osalta Hotelli Sorsanpesä (Törnäväntie 27) Seinäjoen keskustan kupeessa.

Ohjelma

Kahden päivän ohjelma teemoineen valmistuu ja ilmoittautuminen avataan kevään aikana, mutta ajankohta kannattaa jo varata omaan kalenteriin. Ohjelma muodostuu alustavasti seminaarista, työpajoista, ständitorista, iltatilaisuudesta ja retkeilystä.

 

Lisätiedot tapahtumasta: Juha Rutanen, puh. 040 5737 568, juha.rutanen@aitoluonto.fi

Majoitus JA KULKUYHTEYDET

Majoitus Sorsanpesästä on jo varattavissa. Huonevarauksen voi tehdä tarjouskoodilla GreenCare2024 hotellin vastaanotosta joko sähköpostilla sorsanpesa@sorsanpesa.fi tai puhelimitse 020-7418181.

 

Huonehinnat/huone/yö:

 

H1 Standard 94 €, Comfort 105 €, Style 115 €

H2 Standard 107 €, Comfort 121 €, Style 131 €

H3 133 €

H4 164 €

 

Lisätietoa huoneista: https://sorsanpesa.fi/hotelli-huoneet/

Majoitus sisältää pysäköinnin, aamiaisen ja kuntosalin ja sauna- ja allasosaston käytön.

 

Hotelli Sorsanpesä on noin 5 kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta ja rautatieasemalta. Paikallisliikenteestä löytyy lisätietoa nettisivuilta (syksyn 2024 aikataulut julkaistaan myöhemmin).

 


Green Care -päivät järjestää Green Care Finland ry yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan toimijoiden kanssa. Tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen ovat osallistuneet Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Järviseudun ammatti-instituutti, Luovuuden Lakeus Ky sekä Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry.

 

yhteistyössä mukana: