Ähtärin eläinpuisto

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Ähtärin eläinpuisto

Ähtärin eläinpuisto on Suomen vanhin luonnonmukainen eläinpuisto. Meillä asustaa lähes 50 eri eläinlajia, jotka edustavat suomalaisia ja aasialaisia pohjoisen havumetsävyöhykkeen eläimistöä. Kuuluisimpia asukkaita ovat varmasti ruskeakarhuveljekset Kasper, Jesper ja Joonatan sekä pandapariskunta Lumi ja Pyry. Eläinpuisto sijaitsee metsän keskellä ja kierroksen aikana voi rauhoittua nuotion äärelle. Lisäksi eläinpuistoon kuuluu 1900-luvun alun perinteistä pohjalaista maatilaa jäljittelevä kotieläinpiha, jossa saa rapsutella alkuperäisiä suomalaisia kotieläimiä.

 

Meillä voit nauttia luonnon ja eläinten hyvinvointivaikutuksista omatoimisella kierroksella tai valita itsellesi/ryhmällesi sopivan ohjatun ohjelman. Ohjelmia on valittavissa eri teemoilla Pimenevän illan petokierroksesta aina Lampaiden halihetkeen. Tällä hetkellä Green Care -toimintana tarjoamme tavoitteellista virkistys- ja hyvinvointipalveluita. Asiantuntevan oppaan johdolla koet luonnon ja eläinten hyvinvointivaikutuksia, ja yllätyt varmasti!

Ähtärin eläinpuisto

Yhteyshenkilö

Marko Haapakoski

 

Osoite

Karhunkierros 150, 63700 Ähtäri

 

Puhelin

030 6215444

Sähköposti

sales@ahtarizoo.fi

 

Kotisivu

www.ahtarizoo.fi

 

Y-tunnus

0184603-2
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Etelä-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Kasvatus, koulutus tai valmennusTyöhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: