Hyvinvointipalvelu Poloku

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Hyvinvointipalvelu Poloku

Hyvinvointipalvelu Poloku toimii Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella. Yrityksen toimialoina ovat sosiaalihuollon avopalvelut, hyvinvointipalvelut sekä luontomatkailu. Toimimme niin asiakkaan omassa ympäristössä kuin toimipisteessämme Guesthouse Kantturassa, joka sijaitsee Vaalassa upeassa luontoympäristössä Oulujoen rannalla.

 

Olemme ylpeästi osa Rokua Geopark aluetta ja Rokuan kansallispuiston naapureita. Kanttura mahdollistaa matkailun lisäksi myös leiritoiminnan, aktiviteettipalvelut, hyvinvointitapahtumat, työhyvinvointi- ja virkistyspäivät sekä pienet juhlatilaisuudet.

 

Toimintamme arvoina ovat ihmisen, luonnon ja eläinten ainutlaatuisuuden kunnioittaminen, osallisuuden edistäminen, resilienssin vahvistaminen, kestävä kehitys sekä yhdenvertaisuus. Työskentelymme on ammatillista ja voimavara sekä ratkaisukeskeistä. Erityisosaamistamme on mielenhyvinvoinnin tukeminen ja vahvistaminen. Palvelumme suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti, tarpeita ja tavoitteita kuunnellen. Toivomme jokaisen asiakkaamme saavan kokemuksen siitä, että juuri hän on tärkeä.

 

Sosiaalihuollon avopalveluitamme ovat ammatillisten tukipalveluiden osalta: tukihenkilötoiminta ja kotipalvelu, ennaltaehkäisevät ja korjaavat palvelut, luontolähtöiset toiminnalliset ryhmät ja yksilötyö, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus sekä erityisryhmien leiri- ja retkitoiminta.

 

Matkailu- ja ohjelmapalveluitamme ovat: majoituspalvelut, työhyvinvointi- ja virkistystoiminta, saunahoidot, tilavuokraus/juhlat, leiri- ja retkitoiminta sekä aktiviteettipalvelut.

Hyvinvointipalvelu Poloku

Yhteyshenkilö

Kirsi Puuronen

 

Osoite

Askolanniementie 197, 91700 Vaala

 

Puhelin

040 467 3361

 

 

Sähköposti

kirsi@hyvinvointipalvelupoloku.fi

info@kanttura.fi

 

Kotisivu

www.hyvinvointipalvelupoloku.fi

www.kanttura.fi

 

Y-tunnus

2880905-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Pohjois-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Ennalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusPerhetukitoiminta Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: