Green Care Keski-Pohjanmaa

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Keski-Pohjanmaa

Green Care Keski-Pohjanmaan -aluejaosto

Jaosto perustettiin 19.4.2018 Kokkolassa Green Care -toiminnasta innostuneiden ja kiinnostuneiden toimesta, jaoston tavoitteena on lisätä tietoisuutta Keski-Pohjanmaalla Green Care Finlandin toiminnasta, tiedottaa alueellisesta ja valtakunnallisesta toiminnasta ja parantaa alueen Green Care -toimijoiden verkostoitumista. Toiminta-alueeksi määriteltiin Keski-Pohjanmaa, mutta jaoston toimintaan voivat osallistua kaikki kiinnostuneet Green care Finlandin jäsenet kotipaikkakunnasta riippumatta. Jaoston puheenjohtajana on Suvi Lempiälä ja sihteerinä Marjut Levoska.

 

Toimintasuunnitelma 2021

 

Keski-Pohjanmaan aluejaoston tavoitteena on edistää toiminnassaan v. 2021 tiedottamista, jäsenhankintaa ja lisätä eri Green Care -toimijoiden yhteistyötä ja vaikuttamistoimintaa.

 

Tiedottamisessa pyritään aktiivisesti päivittämään jaoston omia Facebook-sivuja, laatia tapahtumista lehdistötiedotteita sekä tarjota juttuaiheita paikallislehdille, mutta myös laajalevikkisemmille lehdille, kuten Maaseudun Tulevaisuus, Keskipohjanmaa ja Kaleva.

 

Jäsenhankinnassa perusajatuksena on levittää tietoutta yhdistyksen valtakunnallisesta toiminnasta esitteiden jakamisella, mutta myös ajatuksella, että jokainen jäsen on yhdistyksen kävelevä käyntikortti ja näin saada mahdollisimman moni kiinnostunut toimintaan mukaan. Jäsenhankinnassa levittäydytään jaoston perinteisen Keski-Pohjanmaan alueen ulkopuolellekin rajamaakuntiin, missä ei vielä ole omaa jaostoa esim. Pohjois-Pohjanmaalle, Pohjanmaalle ja Etelä-Pohjanmaalle. Tässä apuna ovat monen eri maakunnan alueella toimivat Green Care ESR, EAKR ja Interreg Botnia ja Nord -hankkeet. Hankkeiden välityksellä Green Care -toiminta Suomessa tulee tutuksi myös ruotsalaisille ja norjalaisille yhteistyökumppaneille ja toimintamme saa vastaavasti paljon ideoita ja ajatuksia sieltä.

 

Jaosto kokoontuu säännöllisesti vuoroperiaatteella, kaksi kokousta Kokkolassa ja kolmas kokous maakunnassa. Koronatilanteen takia ainakin alkuvuoden kokoontumiset on suunniteltu pidettäviksi etäyhteydellä. GCF:n hallituksen kokouksiin osallistuvat Marjut Levoska ja Satu Kumpulainen ja yhdistyksen vuosikokoukseen osallistumista muiden osalta kannustetaan.

 

Kehitysvammaisten kulttuuripäivät peruuntuivat Kokkolassa 2020 ja sinne SOITE on toivonut mukaan niitä jaoston jäseniä, jotka ovat mukana Kehitysvammaisten Green Care -hankkeessa. Toivottavasti tapahtuma voidaan järjestää 2021. Samoin Kokkolan Iltatori -tapahtuma yhdistyksille ja muut paikalliset tapahtumat ja messut, esim. Kannuksessa maaseutumessut, toivottavasti järjestetään.

 

Keski-Pohjanmaan aluejaoston puheenjohtajana jatkaa Suvi Lempiälä ja sihteerinä Marjut Levoska.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Keski-Pohjanmaan aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Suvi Lempiälä, suvilempi@wippies.fi

Somekanavat

Facebook


yhteistyössä mukana: