<b>DJI_0121</b>

Axina Oy:n Arboretum Magnolia (https://www.arboretummagnolia.fi) on ympäristöpsykologisin menetelmin tutkittu ja elvyttäväksi todettu 3 hehtaarin puulajipuisto Lohjan Karkalinniemessä järven rannalla.

 

Tarjoamme luontoperusteista hyvinvointia, Green Care puutarhaterapiaa ja maisemasuunnittelua huomioiden järvimatkailun ja estettömyyden tarpeet. Palvelumme sisältää itsenäisiä tai opastettuja puistokierroksia, hyvinvointi- ja puutarhaterapiaa (Green Care toimintana puiston ylläpitoa ja kasvien kasvatusta) ja maisemasuunnittelupalveluja sekä yksityisille että yhteisöille.

 

Teemme mielellämme yhteistyötä Green Care palveluita muiden tuottavien tahojen kanssa. Ensi vuoden ohjelmamme on julkastu FB:ssa (https://www.facebook.com/arboretummagnolia/ ), mielellämme räätälöimme sinun ryhmällesi sopivan kokonaisuuden. Maisemasuunnittelusta vastaa maisema-arkkitehti Suvi Pohjola-Stenroos (https://www.suvipohjolastenroos.com). Alueen varusteet: suuri parkkipaikka, kesäkahvila, useita picnic terasseja maastossa, kaksi PuuCeeta (toinen esteetön).

 

Alueelta on tehty hyvinvointiaiheinen opinnäytetyö (https://dspace.emu.ee/xmlui/handle/10492/5828), referaatti suomeksi: https://www.facebook.com/suvi.pohjolastenroos/posts/3347696171930559

 

Esittelyvideo

Axina Oy

Yhteyshenkilö

Suvi Pohjola-Stenroos

 

Osoite

Kokkolahdentie 60, 08100 Lohja

 

Puhelin

040 0202 099

Sähköposti

suvi@axina.fi

 

Kotisivu

www.arboretummagnolia.fi

 

Y-tunnus

2383925-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Päivätoiminta Työhyvinvointitoiminta Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: