<b>Axina_arboretum8</b>
<b>Axina_arboretum-3</b>
<b>Axina_arboretum-6</b>
<b>Axina_arboretum-2</b>

Axina Oy on lohjalainen perheyhtiö (v. 2011>). Rakastamme sitä mitä teemme ja teemme mitä rakastamme. Päämäärämme on luoda asiakkaillemme hyvinvointia vahvistamalla luontoyhteyttä Green & Blue Care menetelmien avulla Metsäpuisto Arboretum Magnoliassa, esteettisessä ja elvyttävässä, 3 ha puulajipuistossa Lohjanjärven rannalla.

 

Puistossa on 1 km pituinen, osaksi esteetön teemoitettu hyvinvointipolku, useita picnic terasseja maastossa, kesäkahvila ja 2 PuuCeeta (toinen esteetön), suuri parkkipaikka.

 

Tarjoamme hyvinvointikierroksia ja tyhypäiviä erilaisille kohderyhmille. Tarjoamme myös hyvinvointia ja terveyttä tukevien viherympäristöjen maisemasuunnittelua sekä yksityisille että julkisyhteisöille, suunnittelijana maisema-arkkitehti Suvi Pohjola-Stenroos.

 

Arboretum Magnoliaan hyvinvointiympäristönä voi tutustua opinnäytetyössä (referaatti suomeksi) tai FB:ssa https://www.facebook.com/arboretummagnolia

tai yrityksen kotisivuilla: https://www.arboretummagnolia.fi/

Axina Oy

Yhteyshenkilö

Suvi Pohjola-Stenroos

 

Osoite

Kokkolahdentie 60, 08100 Lohja

 

Puhelin

040 0202 099

Sähköposti

suvi@axina.fi

 

Kotisivu

https://www.arboretummagnolia.fi/

 

Y-tunnus

2383925-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Uusimaa

Kohderyhmät

Nuoret Työikäiset Vanhukset

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Puutarhan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Päivätoiminta Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: