Kurikan Fysioterapia / Olo Tila

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Kurikan Fysioterapia / Olo Tila

Olo Tila, Kurikan Fysioterapian uusi Green Care-toimipiste, palkittiin Grow Up-kilpailussa 2013 kunniamaininnalla. Kiitosta se sai erityisesti pitkälle mietitystä kurssitarjonnasta ja hyvinvointialan uudenlaisesta palvelukonseptista. Tiloissa jatkuva Mikki Paajasen taidenäyttely. Kursseista on mahdollisuus joustavasti kerätä sopiva kokonaisuus ammattitaitoisten vetäjien avustuksella. Kehitämme kehon ja mielen kuuntelua ja opetamme löytämään tasapainon työn, liikunnan, ihmissuhteiden ja rentotumisen välillä.

 

Opetamme nauttimaan arjen pienistä hetkistä ja luonnon kauneudesta sekä toimimaan kulttuurin ja käden taitojen sekä taiteen tekijänä. Harjoitteiden apuna käytetään musiikkia, omaa kehoa, ääntä,maalaamista ja erilaisia tehtäviä. Opit ilmaisemaan itseäsi ja löytämään voimaa ja ilmaisun iloa.

 

Avullamme opit säilyttämään ja muodostamaan hyviä ihmissuhteita positiivisten vuorovaikutustaitojen avulla. Tiedät kuinka pyritään aktiiviseen elämäntapaan ja opit taitoja stressinhallintaan sekä työyhteisötaitoja.

Kurikan Fysioterapia / Olo Tila

Yhteyshenkilö

Tiina Haavisto

 

Osoite

Seurapuistikko 6 A 3 / Viitalantie 423,

61300 Kurikka

 

Puhelin

0503782222

Sähköposti

tiina.haavisto@netikka.fi

 

Kotisivu

www.olo-tila.com

 

Y-tunnus

1437274-5
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Etelä-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Puutarhan käyttö Maatilan käyttö Luontoympäristön ja –materiaalien käyttö

Palvelumuodot

Fysiologinen kuntoutus Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Kasvatus, koulutus tai valmennusErityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Tavoitteellinen luontoliikunta Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: