Alitalon tila Oy

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Alitalon tila Oy

Alitalon tila on Greencare-hoivamaatila, joka tarjoaa muun muassa työ-ja päivätoimintaa erityisryhmille maatilaympäristössä. Tilamme tarjoaa myös muita eläinavusteisia palveluita kuten NEPSY-valmennusta. Tilan toiminta käynnistyy alkuvuodesta 2020. Ohjaajana toimii sairaanhoitaja/terveydenhoitaja.

 

Pienen tilamme eläimet tuottavat ainoastaan iloa ja onnea. Jokaisen tilan eläimen päätehtävänä on viettää elämänsä onnellisena ja välittää tätä onnea ihmisille samalla äänettömästi opettaa elämän tärkeitä oppeja. Hyödynnämme toiminnassamme sitä uskomatonta eläinten hoivavoimaa jota ne tarjoavat jokaiselle ihmiselle.

 

Toimintamme kulmakiviä ovat samanarvoisuus, kunnioitus, huolenpito ja onnellisuus; olemme kaikki tärkeitä ja samanarvoisia erityispiirteistämme huolimatta sekä kunnioitamme luontoa ja sen luomuksia. Tilamme toiminnassa on avainasemassa sekä ihmisten että eläinten hyvinvointi. Maatilamme on perustettu jotta ihmiset saavat voimaa eläimistä ja eläimet hoivaa ihmisiltä; se tekee sydämen onnelliseksi.

 

Alitalon tila Oy:n Elinvoimaa eläinhoivasta - eläinavusteista työtoimintaa maatilaympäristössä - palvelulle on myönnetty 19.9.2023 LuontoHoiva -laatumerkin käyttöoikeus. Laatumerkki on voimassa kolme vuotta.

Alitalon tila Oy

Yhteyshenkilö

Susanna Hakala-Virkkala

 

Osoite

Alitalontanhua 14, 69600 Kaustinen

 

Puhelin

050 3082 723

Sähköposti

susanna.alitalontila@gmail.com

 

Kotisivu

www.alitalontila.com

 

Y-tunnus

2996424-1
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Keski-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö

Palvelumuodot

Päivätoiminta Kuntouttava työtoiminta

yhteistyössä mukana: