Metsämieli Peruskurssi webissä

Etusivu » Osaaminen » Koulutukset

Koulutuksen nimi
Metsämieli Peruskurssi webissä

Koulutuksen järjestäjä

Mixing Nuts Oy

Erja Järvelä

erja@mixingnuts.fi

 

Esittely

Metsämieli-peruskurssi on suunniteltu edistämään ja ylläpitämään hyvää oloa luonnon avulla. Saat kurssilta eväitä arkisiin hyvinvointitaitoihin. Metsämieli metodina yhdistää luonnon hyvinvointivaikutukset mielen taitoihin. Kurssi tarjoaa itsetuntemuksen ja voimavarojen vahvistumista sekä palautumisen ja virkistymisen työkaluja. Kurssi suoritetaan täysin itseopiskeluna, ja siitä saa halutessaan todistuksen.

 

Kurssiin kuuluu noin 40 minuutin powerpoint-esitys metsämielen perusteista ja viitekehyksestä, sekä 9 videoharjoitetta, jotka voit kuunnella luonnossa tai vaikka tehdä työpöydän äärellä virtuaalisesti. Tiesitkö, että virtuaaliluonto vaikuttaa elimisöön samalla tavoin kuin oikea luonto? Saatavilla myös 23 kirjoitettua harjoitusta, jotka voit ladata itsellesi ja tehdä miten sinulle sopii, samoin voita ladata mallin omaksi harjoittelupohjaksi.

 

Kurssialustalta löytyy myös muutamia yleisiä videoita, esimerkiksi muutama missä haastattelen Sirpa Arvosta, joka on menetelmän kehittäjä.

 

Kohderyhmä

Jokainen omasta hyvinvoinnistaan ja luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä mielen hyvinvointitaidoista kiinnostunut henkilö.

 

Ajankohta ja kesto
Omatoiminen ja itse ajoitettava. Kokonaiskesto noin 5 h.

 

Lisätietoja

metodista: www.mixingnuts.fi

koulutuksesta: https://secure.mixingnuts.net/MMperuskurssimyyntisivu

Maakunta
Valtakunnallinen

Palvelumuodot

Koulutusmuoto
Lyhytkurssi

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala
Luontoympäristön käyttö

Koulutuksen hinta
52.08e

yhteistyössä mukana: