Metsävoimaa järjestötoimintaan -hankkeen kohderyhmänä ovat Seinäjoki-Ilmajoki-Jalasjärvi alueen yleishyödyllistä toimintaa tuottavat järjestötoimijat (erityisesti sote-kentällä toimivat yhdistykset).  Hankkeen tavoitteena on tukea ja innostaa hankkeen kohderyhmää hyödyntämään tavoitteellisemmin lähialueen metsien hyvinvointivaikutuksia omassa yleishyödyllisessä toiminnassaan.

 

Lisätietoja ja hankkeen yhteyshenkilö

Green Care Finland ry

Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke

Maarit Aho, puh. 050 536 1199, maarit.aho@gcfinland.fi

Hankkeen rahoitus ja toteutus

 

 


Hankkeen blogitekstit

Metsä mielessä – mieli metsässä esteettömästi
1. lokakuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho   Luontoreitin esteettömyys ja luontoyhteyden saavutettavuus ovat kaksi eri asiaa Oletko koskaan kulkenut esteettömiä luontoreittejä, miettien samalla tarjoaako kyseessä oleva reitti luontoyhteyden saavuttamiseen ... Näytä »
Metsässä on voimaa – myös ja etenkin korona-aikana
16. elokuuta 2021
Teksti Maarit Aho Leader Liiverin ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke starttasi elokuussa ensimmäisellä metsäkokoontumisella. Paikalle saapui reilun tusinan verran Leader Liiverin alueen järjestöissä mukana olevia toimijoita. Pari tuntia ... Näytä »
Metsävoimaa järjestötoimintaan
22. heinäkuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho Luonnolla ja metsillä on tutkitusti vaikutusta hyvinvointiimme. On muun muassa tutkittu ja todettu, että elvyttäväksi koettu maisema vapauttaa aivojen toiminnanohjausverkoston lepotilaan. Lisäksi myönteiset luontokokemukset sekä ... Näytä »

yhteistyössä mukana: