Metsävoimaa järjestötoimintaan -hankkeen kohderyhmänä ovat Seinäjoki-Ilmajoki-Jalasjärvi alueen yleishyödyllistä toimintaa tuottavat järjestötoimijat (erityisesti sote-kentällä toimivat yhdistykset).  Hankkeen tavoitteena on tukea ja innostaa hankkeen kohderyhmää hyödyntämään tavoitteellisemmin lähialueen metsien hyvinvointivaikutuksia omassa yleishyödyllisessä toiminnassaan.

 

Lisätietoja ja hankkeen yhteyshenkilö

Green Care Finland ry

Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke

Maarit Aho, puh. 050 536 1199, maarit.aho@gcfinland.fi

Hankkeen rahoitus ja toteutus

 

 


Hankkeen blogitekstit

Hyvää Joulua!
22. joulukuuta 2021
Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke kiittää kaikkia hankkeessa mukana olleita kuluneesta vuodesta! Helmikuussa 2022 on vielä yksi metsäinen hanketilaisuus. Vielä voit vaikuttaa ajankohtaan, paikkaan ja sisältöön: ota yhteyttä Maaritiin: puh. 050 536 1199, ... Näytä »
Metsävoimaa täydennyskoulutuksella
22. marraskuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho Täydennyskoulutuksen avulla lisätietoa ja laatua luontoperustaisten toimintojen ohjaamiseen yhdistystoiminnassa Meidän kaikkien on hyvä muistaa, että kaikkea ei tarvitse osata, tietää tai suunnitella alusta alkaen ... Näytä »
Hengitä metsävoimaa
27. lokakuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho   Happea keholle ja mielelle metsästä On monta asiaa, joita ilman emme pysty elämään. Happi ja hengittäminen on yksi näistä. On myös väliä, ... Näytä »
Metsä mielessä – mieli metsässä esteettömästi
1. lokakuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho   Luontoreitin esteettömyys ja luontoyhteyden saavutettavuus ovat kaksi eri asiaa Oletko koskaan kulkenut esteettömiä luontoreittejä, miettien samalla tarjoaako kyseessä oleva reitti luontoyhteyden saavuttamiseen ... Näytä »
Metsässä on voimaa – myös ja etenkin korona-aikana
16. elokuuta 2021
Teksti Maarit Aho Leader Liiverin ja Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen rahoittama Metsävoimaa järjestötoimintaan -hanke starttasi elokuussa ensimmäisellä metsäkokoontumisella. Paikalle saapui reilun tusinan verran Leader Liiverin alueen järjestöissä mukana olevia toimijoita. Pari tuntia ... Näytä »
Metsävoimaa järjestötoimintaan
22. heinäkuuta 2021
Teksti ja kuvat Maarit Aho Luonnolla ja metsillä on tutkitusti vaikutusta hyvinvointiimme. On muun muassa tutkittu ja todettu, että elvyttäväksi koettu maisema vapauttaa aivojen toiminnanohjausverkoston lepotilaan. Lisäksi myönteiset luontokokemukset sekä ... Näytä »

yhteistyössä mukana: