Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke

Etusivu » Kehittäminen » Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke

 

Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohanke 

HyvinVoi-koordinaatio

 

 

Rahoitus: Euroopan Maaseuturahasto Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 

Toteutus: elokuu 2018 – heinäkuu 2021

 

Maaseudulla ja luontoympäristöissä voidaan tuottaa monipuolisesti erilaisia hyvinvointipalveluita. Luonnon hyvinvointivaikutuksiin perustuvien toimintatapojen käyttö tuo lisäarvoa palveluille. Tärkeää on, että palvelut ja tuotteet ovat vaikuttavia ja turvallisia, ja niissä käytetyt toimintatavat perustuvat tutkittuun tietoon ja näyttöön.

 

Hankkeella edistetään alan kehittämishankkeiden ja alan toimijoiden verkottumista ja vertaisoppimista. Hanke järjestää tapaamisia tiedon, vertaisoppimisen ja kokemusten vaihdon tueksi, sekä tekee tiivistä yhteistyötä sosiaali- ja terveystoimialan kanssa. Hanke viestii hyvinvointiteemaan liittyvistä ajankohtaisista asioista, julkaisuista, hankkeista ja niiden tuloksista.

 

Hanke jatkaa Green Care -koordinaatiohankkeen työtä laajemman hyvinvointipalveluyrittäjyyden kentällä. Hyvinvointiteeman alla toimivilla hankkeilla on liittymäpintoja moniin sektoreihin, kuten Green Care, sosiaali- ja terveys-, matkailu-, liikunta-, luonnontuote- sekä elämys- ja kulttuuripalvelusektoreihin.

 

Hankkeen tavoitteena on, että luontoon ja maaseutuympäristöön perustuvien hyvinvointipalveluiden tunnettuus ja kysyntä kasvavat, alan toimintaedellytykset paranevat ja alan yrittäjyys lisääntyy.

 

HANKETIIVISTELMÄ

 

 

 

 

 

Lisätietoja:

Elina Vehmasto, MMM, tutkija, Luonnonvarakeskus, Itäinen pitkäkatu 4 A, 20520 Turku, Puh. 029 532 6613, elina.vehmasto@luke.fi

Maija Lipponen, DI, tutkija, Luonnonvarakeskus, Manamansalontie 90 C, 88300 Paltamo, Puh. 029 532 2024, maija.lipponen@luke.fi

Taina Lilja, YTM, tutkija, Luonnonvarakeskus, Tietotie 4, 31600 Jokioinen, Puh. 029 532 6334, taina.lilja@luke.fi

 

 

 

 

Kerro meille hankkeestasi sähköisellä lomakkeella, niin lisäämme sen tiedot verkkosivuille.

 

Kuulemme myös mielellämme hankkeesi tuloksista ja tuotoksista ja viestimme niistä laajemmin!

 

 

HyvinVoi-koordinaation -ryhmä on julkinen ja siihen liittyneet jäsenet voivat julkaista ryhmässä. Ryhmän tavoitteena on herätellä keskustelua maaseudun hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvistä kehittämistarpeista, ideoista ja ajankohtaisista asioista.

 

Postaa maaseudun hyvinvointiyrittäjyyteen liittyvä kuvasi Instagramissa tunnisteella #HyvinVoi

Twitter @hyvin_voi

 

Maaseudun hyvinvointiyrittäjyyden koordinaatiohankkeen (HyvinVoi-koordinaatio) henkilötiedot-tietosuojailmoitus

 

yhteistyössä mukana: