Luovuuden Lakeus Ky

Etusivu   Palveluntuottajat » Palvelut » Luovuuden Lakeus Ky

<b>Luovuuden Lakeus ky</b>

Luovuuden Lakeus on laaja-alaisia hyvinvointi- ja kulttuuripalveluja tuottava yritys, jonka toiminnassa ja arvoissa olennaisella sijalla ovat eläinavusteisuus ja suhteen rakentaminen muihin ihmisiin, eläimiin ja luontoon.

 

Eläimet ovat työkavereina meillä esimerkiksi työhyvinvoinnin, työnohjauksen, terapian ja kehotietoisen ratsastuksenohjauksen parissa. Luovuuden Lakeuden tilalta löytyy hevosia, lampaita, kissoja ja koiria, joista jokaisen yksilön toimenkuva ja harrastukset on valittu persoonakohtaisesti ja lajinomaisuus huomioon ottaen.

 

Lisäksi yrityksemme tekee tilauksesta sekä musiikkikappaleita että osallistavaa Elämän puu -lauluntekoa (rekisteröity tavaramerkki), joihin usein myös luonto ja eläimet pääsevät teemoina mukaan.

 

Yritys on kehittänyt myös muita innovaatioita, joista "Tanssii hevosten kanssa" -tuotemerkki on yksi. Tässä yhdistyvät liikkeen, kontaktinottamisen ja läsnäolon taidot sekä kauneuden ja estetiikan yhdistäminen eläinten kanssa luontoympäristössä liikkumiseen.

 

Viime aikoina asiakkaitamme ovat olleet esimerkiksi kulttuurisen vanhustyön vastaavat hoitajat, lastensuojelunuoret, erilaiset hoito- ja kasvatusalan työyhteisöt, palvelukodit sekä yksityishenkilöt.

 

Sloganimme kuuluvatkin: "Unelmiasi varten" sekä "Yhteyteen".

 

Pyrimme kaikella toiminnallamme lisäämään yhteyden ja osallisuuden kokemusta itseen, toisiin ja ympäröivään maailmaan sekä sykähdyttävien kokemusten saamista luonnon ja eläinten kanssa.

 

Luovuuden Lakeus Ky:n palvelulle Satumaa-eläintoiminta on myönnetty LuontoVoima-laatumerkki.

 

Luovuuden Lakeus Ky:n Sarastus hoivamaatilatoiminta- palvelulle on myönnetty LuontoHoiva-laatumerkki.

Luovuuden Lakeus Ky

Yhteyshenkilö

Sonja Jokiranta

 

Osoite

Topparintie 22, 62165 Tiistenjoki

 

Puhelin

044-3584744

Sähköposti

sonja@luovuudenlakeus.com

 

Kotisivu

www.luovuudenlakeus.com

 

Y-tunnus

2701606-1
Palveluntuottaja tiedot:

Sijaintimaakunta

Etelä-Pohjanmaa

Kohderyhmät

Lapset Nuoret Työikäiset Vanhukset Erityisryhmät

Luontolähtöisyyden asiantuntemusala

Eläinavusteisuus Maatilan käyttö

Palvelumuodot

Sosiaalinen kuntoutus Psykoterapia, lyhytterapia, neuropsykologinen kuntoutus tai neuropsykologinen valmennusEnnalta ehkäisy tai varhainen puuttuminen Erityisryhmien liikunta-, virkistys- tai virikepalvelut Työhyvinvointitoiminta tai työnohjaus Muut tavoitteelliset virkistys- tai hyvinvointipalvelut

yhteistyössä mukana: