Green Care Pirkanmaa

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Pirkanmaa

Green Care Pirkanmaa -aluejaosto

Pirkanmaan aluejaosto on GCF ry:n uusin keväällä 2021 perustettu alueellinen jaosto. Puheenjohtajana toimii Sirpa Mäkinen ja varapuheenjohtajana Riikka Lamminen. Aluejaoston sihteerinä ja opinnäytetutkimuksen tekijänä toimii Henriikka Tattari.

Toimintasuunnitelma

Pirkanmaan aluejaosto on vahva alueensa vaikuttaja Green Care -toimintaympäristössä. Sen jäsenistöllä on kokemusta ja näkemystä alueen erityispiirteistä ja tarpeista Green Care -toimintaan liittyen. Aluejaoston toiminnan kautta Green Care -toiminta on järjestäytynyttä ja vakavasti otettavaa.

Green Care Pirkanmaa -aluejaoston tavoitteina on Green Care –toiminnan näkyvyyden lisääntyminen, toimijoiden keskinäinen tutustuminen ja yhteistyörakenteiden muodostaminen sekä uusien jäsenten rekrytointi. Lisäksi aluejaosto selvittää Pirkanmaan alueen tarpeita Green Care –toiminnalle, ja käynnistää yhteistyötä eri tahojen kanssa. Myös hankesuunnittelua tehdään mahdollisuuksien mukaan.

Aluejaoston toimintaa ovat:

• säännölliset verkostotapaamiset
  • tutustumiskäynnit eri toimijoiden luona
  • koulutustilaisuuksien järjestäminen
  • alueen tapahtumiin osallistuminen

Green Care Pirkanmaa -aluejaoston toiminta-alueena on alkuvaiheessa Pirkanmaa, aluetta mahdollisesti laajennetaan myöhemmin. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan yksityishenkilöt, yritykset, yhteisöt ja koulutusorganisaatioiden edustajat.

Aluejaoston tapahtumia vuonna 2023

Pirkanmaan aluejaoston brunssi 15.1.2023 klo 10.30-12.00.

Aluejaoston tapahtumia vuonna 2022

Green Care Pirkanmaan aluejaoston kuulumiset 9/2022

Aluejaosto on toteuttanut vuonna 2022 Luontohoivaa perheille Pirkanmaalla -hankkeen Alli Paasikiven säätiön tuella. Hankkeesta ja siihen liittyneestä arvioinnista lisätietoa hankesivulta.

Tiedustelut Sirpa Mäkinen, sirpa@soliseva.fi

Linkin kautta ilmoittautuminen Pirkanmaan aluejaoston tiedotuslistalle: https://forms.office.com/r/ZqHSYJN2mR

Aluejaoston yhteyshenkilönä toimii Sirpa Mäkinen.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Pirkanmaan aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Sirpa Mäkinen, sirpa@soliseva.fi

Somekanavat