Green Care Pirkanmaa

Etusivu » Yhdistys » Aluetoiminta » Green Care Pirkanmaa

Green Care Pirkanmaa -aluejaosto

Pirkanmaan aluejaosto on GCF ry:n uusin keväällä 2021 perustettu alueellinen jaosto. Puheenjohtajana toimii Sirpa Mäkinen ja varapuheenjohtajana Riikka Lamminen. Aluejaoston sihteerinä ja opinnäytetutkimuksen tekijänä toimii Henriikka Tattari.

Toimintasuunnitelma 2021

Pirkanmaan aluejaosto on vahva alueensa vaikuttaja Green Care -toimintaympäristössä. Sen jäsenistöllä on kokemusta ja näkemystä alueen erityispiirteistä ja tarpeista Green Care -toimintaan liittyen. Aluejaoston toiminnan kautta Green Care -toiminta on järjestäytynyttä ja vakavasti otettavaa.

Green Care Pirkanmaa -aluejaoston tavoitteina on Green Care –toiminnan näkyvyyden lisääntyminen, toimijoiden keskinäinen tutustuminen ja yhteistyörakenteiden muodostaminen sekä uusien jäsenten rekrytointi. Lisäksi aluejaosto selvittää Pirkanmaan alueen tarpeita Green Care –toiminnalle, ja käynnistää yhteistyötä eri tahojen kanssa. Myös hankesuunnittelua tehdään mahdollisuuksien mukaan.

Aluejaoston toimintaa ovat:

• säännölliset verkostotapaamiset
  • tutustumiskäynnit eri toimijoiden luona
  • koulutustilaisuuksien järjestäminen
  • alueen tapahtumiin osallistuminen

Green Care Pirkanmaa -aluejaoston toiminta-alueena on alkuvaiheessa Pirkanmaa, aluetta mahdollisesti laajennetaan myöhemmin. Toimintaan ovat tervetulleita mukaan yksityishenkilöt, yritykset, yhteisöt ja koulutusorganisaatioiden edustajat.

Syksyn 2021 ohjelmaa:

Verkostotapaamiset: su 5.9. klo 15-17 (Klaufir), to 7.10. klo 18-20, su 7.11. klo 15-17 ja ke 8.12. klo 18-20.

Paikka- ja ohjelmaehdotuksia otetaan vastaan. Lisäksi syksyllä toteutuu verkoston yhteistoimintaa edistävä työpajaprosessi ja opinnäytetyötutkimus. Kartoitamme myös alueen yhteistyöhankkeen rahoitusmahdollisuuksia. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Aluejaoston yhteyshenkilönä toimii Sirpa Mäkinen.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Pirkanmaan aluejaoston toiminnasta? Ota yhteyttä jaoston puheenjohtajaan: Sirpa Mäkinen, sirpa@soliseva.fi

Somekanavat