Green Care -työkirja on laatumerkkihakemuksen päädokumentti. Täytä työkirja huolella. Laatulautakunta käsittelee hakemuksen saadun työkirjan perusteella. Hakijalle lähetetään tarvittaessa täydennyspyyntöjä maksimissaan kolme per hakemus. Saadut täydennykset käsitellään päätöskokouksissa. Käsittelykokouksia on neljä kertaa vuodessa. Laatumerkin hakuprosessi voi kestää täydennyspyyntökierroksineen maksimissaan vuoden.

 

Alle on listattu aakkosittain yleisiä täydennyspyyntöaiheita. Jokaisen otsikon alta löytyy ohje siitä, mitä ko. täydennyspyyntö yleensä tarkoittaa, ja mitä lisätietoa laatulautakunta odottaa hakijalta. Huomioithan, että jokainen palvelu ja laatulautakunnan saama palvelukuvaus on aina yksilöllinen. Tästä johtuen, myös sivuille kootut ohjeet ovat suuntaa antavia. Alla oleviin kohtiin kannatta tutustua jo etukäteen, ennen laatumerkkihakemuksen jättämistä. 

Luontoperustaisuus, luontolähtöisyys  • Palvelun luontoperustaisuuden merkitys (luontoperustainen tavoite, toiminta, ohjausosaaminen) on avattava palvelukuvauksessa
  • Palvelukuvauksesta on tultava selvästi esille luontolähtöisyyden tuottama lisäarvo palvelulle

Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: