Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Woimahevosen Taitotalli Oy:lle LuontoVoima -merkki


15.03.2024

Woimahevosen Taitotalli Oy:n tuottamalle, Hengitä hevosen kanssa -Woimahevosen harrastetoiminta- palvelulle on myönnetty Green Care - LuontoVoima laatumerkin käyttöoikeus 15.12.2023 alkaen. Merkki on voimassa kolme vuotta.

 

Woimahevosen takana on  haave tehdä merkityksellistä työtä yhdessä hevosten kanssa. Taitotallin toiminnan ohjaamisesta vastaa sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja Salla Forsman. Salla on koulutukseltaan kuntoutuksen ohjaaja (AMK).  Muita koulutuksia ovat hevostoiminnallinen luonto-ohjaaja, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan täydennyskoulutus sekä hevosavusteinen mindfulness -ohjaaja (HeLMi). Lisänä useita lyhyempiä koulutuksia niin hevosten kuin ihmisten parissa toimimiseen liittyen. Hevostietämystä on kertynyt useiden erilaisten ammattilaisten kanssa työhevosista kouluratsuihin ja työkokemusta löytyy mm. vaellusratsastuksen ohjaamisesta sekä tallityöntekijän töistä. 

 

Woimahevosen toiminnan avulla voit oppia hevostaitoja, läsnäolotaitoa sekä vuorovaikutustaitoja.  Taitotallille kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, juuri sellaisena kuin ovat. Kaikkia taitoja on mahdollista kehittää -tärkeintä on halu oppia. Toiminta sopii myös erityistä tukea tarvitseville. Hevosen empatiakyky on poikkeuksellinen ja vuorovaikutus sen kanssa tästä syystä parhaimmillaan äärimmäisen eheyttävää ja voimaannuttavaa. Woimahevonen kutsuu sinut mukaamme iloiselle matkalle kurkistamaan, mitä kaikkea hevonen voi juuri sinulle opettaa.  Kiireen voit jättää saapuessasi vaikka auton hanskalokeroon, sillä minuuttiaikataulua tärkeämpää on hevosen kanssa yhdessä vietetty aika.

 

Taitotalli sijaitsee Porissa, Söörmarkun Kellahdella keskellä kaunista maalaismaisemaa. Porin keskustaan on matkaa n. 15 km. Taitotallista löytyy sekä karsinoita että pihatto. Tallilla asustaa tällä hetkellä kymmenkunta hevosta, Kaneli-kani sekä tallikissa Pesonen.

 

Lisätietoja paikan toiminnasta: https://woimahevonen.fi/

Lisätietoa laatumerkeistä: www.gcfinland.fi/laatu


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: