Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Tutustu GCF ry:n uuteen strategiaan


16.05.2019

Green Care Finland ry:n jäsenmäärä on kasvanut kiihtyvään tahtiin viime vuosina. Tämä on asettanut myös paineita kehittää yhdistyksen toimintaa entistä tavoitteellisemmin. Muun muassa tästä syystä yhdistyksen hallitus on työstänyt kevään aikana toimintastrategiaa, joka hyväksyttiin 9.5.2019 yhdistyksen vuosikokouksessa Helsingissä.

 

Uunituoreen strategian mukaisesti yhdistyksen visio on olla tunnettu Green Care -alan valtakunnallinen asiantuntija ja vaikuttaja, Green Care -palvelujen ja -menetelmäosaamisen laadun kehittäjä sekä haluttu yhteistyökumppani. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on mm. edistää Green Care -palvelujen laatua ja vakiintuneisuutta kehittämällä alan menetelmäosaamista, vaikuttavuutta ja verkottumista.

 

Uuden strategian mukaisia päätavoitteita ovat mm. että

Yhdistyksen päätoimintoja strategian mukaisesti ovat

Strategian toteuttaminen vaatii kuitenkin myös panostusta, kuten resurssien lisäämistä, strategisia kumppanuuksia, hallinnollista vaikuttamista sekä jäsentoiminnan, viestinnän, laatumerkkijärjestelmän ja toimintojen seurantatyökalujen kehittämistä.

 

Tutustu Green Care Finland ry:n strategiaan 2025, josta löytyy kiteytettynä yhdistyksen visio, toiminta-ajatus, tavoitteet, arvot, päätoiminnot ja toimenpiteet strategian toteuttamiseksi:

GCF ry strategia 2025

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: