Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Sosiaalipalvelut Kelopuu Oy:lle on myönnetty LuontoHoiva-laatumerkki


18.11.2019

LuontoHoiva merkki

 

Sosiaalipalvelut Kelopuu  Oy:n palvelulle Kelopuu Green Care on myönnetty LuontoHoiva-laatumerkki 20.10.2019.

 

 

Sosiaalipalvelut Kelopuu Oy

Kelopuu tuottaa sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita, lastensuojelun avohuollon palveluita, Kelan Nuotti-valmennusta sekä erilaisia koulutuksia.

 

Green Care -toiminta näkyy Kelopuun arjessa muun muassa eläinavusteisena ja luontolähtöisenä asiakastyönä.

 

Yritys itse kuvaa palveluitaan sivuillansa seuraavasti:

"Palveluidemme tavoite on yksinkertaistettuna asiakkaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen. Kokemuksemme perusteella luontolähtöinen hyvinvointia tukeva toiminta on tehokasta, vaikutukset asiakkaan arkeen siirrettäviä sekä pitkäkestoisia. Green Care -toiminnan hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät luonnon elvyttävyydestä, toiminnallisuudesta sekä yhteisöllisyydestä. Luonto on toiminnassamme tapahtumapaikka, joka määritellään asiakkaan oman luontosuhteen mukaisesta. Toiselle se voi olla metsä, toiselle kaunis näkymä parvekkeelta, joku voi nauttia maatilan elämästä."

 

Laatumerkkien hallinnasta vastaa Green Care Finland ry ja merkit myöntää erillinen Green Care -laatulautakunta. Merkkiä voi hakea palvelulle tai palvelukokonaisuudelle. Merkit ovat maksullisia ja voimassaoloaika on kolme vuotta. Tämän vuoden viimeinen hakujakso on juuri päättynyt. Seuraava hakujakso on jo alkanut ja päättyy 28.02.

Lisätietoa laatumerkeistä ja hakuprosessista löytyy yhdistyksen nettisivuilta.


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: