Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

LuontoHoiva-merkki O'Live Care Oy:lle


20.08.2021

30.6.2021 myönnettiin LuontoHoiva -laatumerkki O'Live Care Oy:n Green Care -luontohoivaa asumispalvelussa -palvelukokonaisuudelle. Green Care Finland ry uutisoi uudet laatumerkkimyönnöt haastattelun muodossa. O'Live Care Oy:ltä haastateltavana toimii Elisa Backman.


 

 

-Meille on myönnetty Green Care LuontoHoiva -laatumerkki palvelulle Green Care -luontohoivaa kehitysvammaisten asumispalvelussa.

 

-Tarjoamme laadukasta Green Care- asumispalveluja, päivä- ja virkistystoimintaa sekä tilapäishoitoa aikuisille kehitysvammaisille. Hoidamme ja kuntoutamme siten, että luontoperusteinen toiminta on aina yksilökohtaista. Tavoitteena on, että asukkaat ovat omaa elämäänsä hallitsevia ja kokevat olonsa turvalliseksi. O'Live Care:n toiminta-ajatus on toimia kuin kotona, ympärivuorokauden.

 

 

 

Tutustu O'Live Care Oy:n toimintaan tästä

 


Luken, THL:n ja GCF ry:n yhteistyössä kehittämät LuontoHoivan ja LuontoVoiman -laatumerkit osoittavat, että palvelukokonaisuus on laadukasta Green Care -palvelua, ja että palveluntuottaja tuntee Green Care -toimintatavan ja palvelua tuotetaan ammatillisesti, tavoitteellisesti ja vastuullisesti. Palveluntuottaja on sitoutunut toimimaan asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti noudattamalla ammattialansa lakeja ja säädöksiä sekä Green Care -toiminnalle määriteltyä eettistä ohjeistusta. Lisäksi palveluntuottaja on sitoutunut arvioimaan palvelun vaikuttavuutta suhteessa asiakkaan tarpeisiin ja tavoitteisiin, käyttämään palautejärjestelmää sekä korjaamaan nopeasti mahdolliset laatupoikkeamat. Palvelukokonaisuudelle on myös laadittu kattava turvallisuusasiakirja ja palveluntuottajalla on vähintään 5 op/15 osp teoreettinen Green Care -koulutus. Laatumerkit myönnetään kolmeksi vuodeksi kerrallaan ja myöntö on palvelu-/palvelukokonaisuuskohtainen. Merkin saatuaan palveluntuottaja on velvoitettu ilmoittamaan Green Care -laatulautakunnalle, jos laatumerkkiin liittyvässä toiminnassa tapahtuu olennaisia muutoksia.

 

Lisätietoa laatumerkeistä, vaadittavista hakudokumenteista ja -prosessista: https://www.gcfinland.fi/laatu/


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: