Uutiset

Etusivu » Ajankohtaista » Uutiset

Uutiset

Infotilaisuus GCF ry:n lahjoituksena saamasta metsätilasta


07.05.2024

Green Care Finland ry on saanut lahjoituksena Mäntyharjulla sijaitsevan tilan, johon kuuluu metsää noin 100 hehtaaria, pari lampea, pieni peltoalue ja vanhat tilan rakennukset. Yhdistys on nyt käynnistämässä suunnittelun tilan yleishyödyllisestä käytöstä ja kumppaniverkoston kokoamisen. Suunnitteluun, kartoituksiin ja mahdollisiin rakentamistöihin (esim. polut, nuotiopaikka, laavu/kota, terveysmetsä, luontokartoitukset) haetaan yhteistyötahoja esimerkiksi oppilaitoksista ja muista yhdistyksistä.

 

 

 

Tilan avulla voitaisiin nostaa esiin luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutuksia sekä toteuttaa esimerkkiympäristöjä koulutuksien ja palvelujen toteutusta ajatellen. Tila soveltuisi pienin kehittämistoimin ja lisärakentein luontotoimintaan liittyvien kurssien ja leirien järjestämiseen, mutta varmasti myös kuntoutustoimintaan ja virkistyskäyttöön.

 

 

Järjestämme tilaa ja sen alustavia käyttöideoita esittelevän infotilaisuuden maanantaina 13.5. klo 17.00 webinaarina. Tule kuuntelemaan lisätietoa tilasta ja ideoimaan toimintaa!

 

Teams-linkki: Join the meeting now

 

Yhteistyön kiinnostaessa voit myös ottaa yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Juha Rutaseen. Tulemme kesällä järjestämään kiinnostuneille tutustumismahdollisuuden tilalle.

 

 

Juha Rutanen

Green Care Finland ry

puh. 040 5737 568, juha.rutanen@aitoluonto.fi

 

 


Takaisin uutisiin

yhteistyössä mukana: